View Single Post
stare 15.03.2013, 21:05   #128
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Hahahaha… No pięknie. Smoke uległ Milenie (co było do przewidzenia).
Ona skutecznie zamroczyła mu umysł. Rozumiem, że ich miłosne uniesienia przy dźwiękach ogólnego poruszenia Edeńczyków w sprawie pożaru, dodało im tylko smaczku
Chyba mu się zapomniało, że podczas nieobecności Suba, to on miał sprawować opiekę nad księżniczką Kitaną. Jak wróci, będzie bardzo niepocieszony, że przyjaciel nie dopełnił obowiązku.
A no i chyba niektórzy zapomnieli, że Milena jest tą złą i jakby nie patrzeć, to uwiedzenie Smoke'a jest częścią jej planu, a to że postanowiła na tym przy okazji skorzystać to już inna sprawa ;>

No właśnie. Smoke zabawia się w najlepsze, a tymczasem Kitanę nawiedza ten, przed którym miała być chroniona.
Dziwi mnie trochę ta uległość Scorpiona. Przecież skoro jest taki silny, może bez wahania porwać Kitanę i zabić wszystkich tych, którzy staną mu na drodze… a jednak ją zostawił, również nie zabił Jade.
On chyba naprawdę czuje do Kitany coś więcej… albo ma po prostu do niej słabość poprowadzoną czym innym ;p

Ach, no i Jade wreszcie wyznała co czuje do Ermaca. Szkoda tylko, że on traktuje ją inaczej (no chyba, że i w tej kwestii coś się zmieni). Choć sądząc po tym w jakie tarapaty wpadł…
Mam nadzieję, że się wykaraska z tego, ale nawet jeśli to mam pewne obawy, że nie wróci jako dobrze poznany nam Ermac… I to mnie martwi.

W każdym razie czekam na więcej i więcej