Cytat:
Originally posted by Magi@Jun 22 2004, 08:16 PM
DAVINA SUPERSTAR
Odcinek 7
W pewnym momęcie podszedł do niej chłopak i zapytał:
- Spotkamy się gdzieś na mieście?"
- Eee... Tak chętnie-
- To mój numer zadzwoń jak będziesz mogła- wyszedł z dyskoteki hałasiliwie zamykając drzwi. W tym momencie usłyszała wiadomości które pokazywano w kącie dyskoteki. Przystojny spiker oznajmił:
- Dzisiaj z więzienia KING WESTH (czytaj: king łest) uciekł oskarżony o próbe zabójstwa Daviny Nuttel, Roger Fibbin. Policja odrazu zaczęła pościg za zabójcą...
Davina w jednym momencie wyskoczyła na ulice i wskoczyła do swojej limuzyny gdzie zastępca szofera Marti, młody chłopak już nie żył. Wysiadła z limuzyny i pobiegła do swojej willi gdzie nie wiedziała co ją czeka. Gdy weszła wszystkie lampy były zgaszone tylko gdzie niegdzie były zapalone lampeczki. W kuchni zobaczyła jakiś cień podeszła tam ostrorżnie a tam stał ROGER FIBBIN. Utkwił w niej swe przekrwione oczy, a Davina zapytała:
- Dlaczego ta fanka mnie chce zabić?
- Jak fanka... To ja che cie zaić...- jego głos był przesycony jak by krwią którą miał by sie zaraz udławić.
- Ale dlaczego mnie?
- To proste, ty jesteś sławna a sławna kew smakuje najlepiej...
- Jak to SMAKUJE?!
- Nie ma pospolitego smaku metalu lecz długotrwały jak by słodki...
- Ty, ty pijesz krew?! Czy ty jesteś wampirem?!
- Można tak powiedzieć... Zabijam bo lubie, a krew to taki bonus...
- Ale nie możesz pić krwi naprzykład szczurów?
- Starożytni Azjaci wierzyli że krew daje nie śmiertelność, a ja to sprawdzam i jak narazie czuje sie znakomicie!- Rozległ się jego zimny i twardy jak głaz śmiech.
Wtem Roger chwycił nóż i...
A- Żucił w Davine celnie
B- Podszedł do niej i przeciął jej żyłę
C- Podszedł do niej i złamał jej kark
|
Basieńka C
Eee... Co u mnie wybraliście? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: