Nie odwiesza

Próbowałam przed chwilą wysłać Aleksandra Ćwira na studia z domu i na telefonie nie było w ogóle opcji "Idź na studia" tylko "Wystąp o stypendium" i "Przeglądaj otrzymane stypendia". A gdy chciałam wyjść prosto z parceli Ćwirów do otoczenia studiów to cała gra się sypnęła. Może z tym otoczeniem jest coś nie tak? Tylko czy nie będę miała błędów w grze, jeśli je usunę?
EDIT: Dobra, poczekałam 5 minut i gra się odwiesiła. Postanowiłam wysłać na studia wszystkich nastolatków z maxisowych rodzin z Miłowa za jednym zamachem. Wprowadziłam ich do domu, w którym wcześniej mieszkało bractwo studenckie złożone z moich simów. Najpierw taksówka przyjechała i wyskoczył komunikat "Aplikacja...". Włączam grę jeszcze raz. Taksówka przyjechała, simy nie dorosły i mam na parceli 5 nastolatków, którzy nie mogą wrócić do Miłowa. Dzwoni telefon - matka mojego sima który wcześniej mieszkał na tej parceli: "Katsumoto jest w domu? Dobrze, zadzwonię później" i tak dwa razy, gdy znowu przeprowadzałam simów. Myślę "spoko, z tą parcelą jest coś nie tak". Wyprowadzam nastolatków jeszcze raz i wprowadzam do akademika. Sukces! Aleksander Ćwir dorósł. Szczepan Marzyciel wychodzi z taksówki i SRU: "Aplikacja...". CO SIĘ DZIEJE? Ostatnio ciągle wyskakuje mi ten komunikat, nigdy wcześniej się to nie zdarzało :/