View Single Post
stare 24.03.2013, 23:43   #64
Letown

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Requiem for a Sim - Letown

Dzięki wielkie za wszystkie komentarze.

vatri, mam do takich cech ogromną słabość... Cieszę się, że Mickey Ci się spodobał.

Dzięki, Laselight. Nie toleruję słabych skinów i niestety mam przez to problemy...
Co do Olgi, też nie wiem, dlaczego się jej boją.

Dzięki, rudzielec. Miło mi, że demony Ci się podobają.
Co do tego mało trójkowego wyglądu - mam przeogromny sentyment do dwójczyny i ostatnio zauważyłam u siebie skłonności do "udwójkowiania" (lol) simów, domów, wszystkiego. Dwójka miała ten specyficzny klimat, kolory, humor, których niestety brak trójce.
Ale stanowczo wolę tróję - grafika, grafika, grafika. No i możliwości, głównie chodzi mi o tworzenie simów i recolorowanie na bieżąco.

anizali, noir, dzięki, bardzo mi miło.

Soullea, muszę powiedzieć, że mnie zaskoczyłaś, pozytywnie, oczywiście. Nigdy nie pomyślałam, że ktoś mnie kiedyś porówna do Rosy (której fanką jestem od założenia simblra, kiedy to zobaczyłam jej i innych prace). Naprawdę nie wiesz, jak mi miło.
Mój nick na tumblru to requiem-for-a-sim. Dzięki.
Skiny i suwaki postaram się wysłać Ci jak tylko będę na komputerze.

mile18, dzięki wielkie.
Co do Benedicta - UWIELBIAM GO. Jeden z moich ulubionych aktorów. Jest niesamowity, ma nieziemską urodę.
Z tego, co wiem, to było już kilku Benedictów, np. od modern-lover (np. na tumblru), ale może ja też spróbuję?

D E V O N
Letown jest offline   Odpowiedź z Cytatem