View Single Post
stare 27.03.2013, 01:01   #140
lovepotion

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.

Dzięki, udało mi się to jakoś wyłapać w trakcie gry
Mam natomiast kolejne pytania, być może już takie były, przejrzałam temat i wydaje mi się jednak, że nie. "
Mianowicie mam te dwie Simki na studiach, studiują dwa różne kierunki i mam ogromny problem z tym wskaźnikiem poziomu ich wiedzy do zdania semestru czy jakoś tak. Jedna mało się uczyła, ale jako studentka sztuk pięknych dużo malowała, miała dosyć wysoki ten wskaźnik, romans z profesorem i mimo wszystko poszła na egzamin i go oblała.
Z drugą mam jeszcze większy problem, jest zaprzyjaźniona ze swoim wykładowcą, uczę się nią non stop przez komputer i komórkę, chodzę na wykłady (fakt, dwa przespała ale na reszcie była aktywna), studiuje technologię, mam to urządzenie do badania mózgu, które codziennie wykorzystuję, gra w szachy i generalnie ciągle robię coś żeby ten wskaźnik był wysoko, a jest ciągle czerwony... :/ Na dodatek zrobiłam jej ściągę, przyłapali ją i wyrzucili z egzaminu. Da się nad tym jakoś zapanować ?
A poza tym czy da się jakoś ogarnąć tych ludzi w akademiku ? Ciągle panuje tam straszny syf, nikt się nie myje, zasypiają na podłogach... Kupiłam kościldę to przynajmniej zrobiło się czyściej, to teraz co rusz ktoś mi wywołuje pożar w akademiku i muszę bulić na odnowę szafek i kuchenki... Nad tym też da się jakoś zapanować ?
lovepotion jest offline   Odpowiedź z Cytatem