View Single Post
stare 28.03.2013, 15:58   #3
Mile

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Przede wszystkim, co knuje Skorpion? Pomoże Ermacowi i Jade? Jaki ma w tym cel? Mam nadzieję, że ich razem nie zabije, a potem nie spali w rytualnym hołdzie bogom i będzie koniec historii. Albo OMG! On się zmienia! Będzie już dobry? Chce połączyć dwa gołąbki? Ha ha ha nie możliwe, a jednak zastanawiające są te jego teksty o zaufaniu. Trzeba mieć odwagę żeby jemu zaufać.
W ogóle to chciałabym się dowiedzieć w jakim on jest wieku, w jakim oni wszyscy są wieku? Dla mnie ogólnie wyglądają na około 27 – 33, zwłaszcza Kitana, ona chyba razem z Jade jest najstarsza. Skorpion patrzył na chłopaka, czemu o Ermacu ciągle piszesz jako o chłopaku czyżby był bardzo młody?
Sub wrócił, cudownie!!! Ten gość jest genialny, nie tylko z wyglądu, choć to mnie wciąga najbardziej, ale hipnotyzuje mnie również jego spokój i wewnętrzna siła, to jest właśnie męskość, trzymać nerwy na wodzy i kontrolować sytuację, szczególnie panować nad emocjami kobiet i łagodzić ich rozterki. Dobrze, że chce z Kitaną porozmawiać i wszystko wyjaśnić, powinien powiedzieć o tych walkach klanów, żeby do końca oczyścić sytuację. Kitana oczywiście też powinna być szczera i powiedzieć o Hanzo. Być może Sub ją zrozumie, nie wścieknie się, weźmie głęboki oddech i powie – Tak kochana to było dawno, moje uczucie jest silniejsze, nadal chcę być z tobą.
Oby się wszystko wyjaśniło.

Czekam z niecierpliwością na next.