Cytat:
Napisał mile18
Przede wszystkim, co knuje Skorpion? Pomoże Ermacowi i Jade? Jaki ma w tym cel? Mam nadzieję, że ich razem nie zabije, a potem nie spali w rytualnym hołdzie bogom i będzie koniec historii.
|
nie, nie, to ich nie czeka
Cytat:
Napisał mile18
Albo OMG! On się zmienia! Będzie już dobry? Chce połączyć dwa gołąbki? Ha ha ha nie możliwe, a jednak zastanawiające są te jego teksty o zaufaniu. Trzeba mieć odwagę żeby jemu zaufać.
|
idealnie to ujęłaś, żeby zaufać Scorpionowi trzeba mieć dużo odwagi

a jeśli chodzi o jego dobroć… to nigdy tak do końca dobry nie będzie, nawet jeśli kiedyś mu się odmieni
Cytat:
Napisał mile18
W ogóle to chciałabym się dowiedzieć w jakim on jest wieku, w jakim oni wszyscy są wieku? Dla mnie ogólnie wyglądają na około 27 – 33, zwłaszcza Kitana, ona chyba razem z Jade jest najstarsza. Skorpion patrzył na chłopaka, czemu o Ermacu ciągle piszesz jako o chłopaku czyżby był bardzo młody?
|
27-33 to bardzo mała liczba

ogólnie w historii Mortal Kombat, ludzie żyjący w Edenii, bardzo wolno się starzeją, oryginalnie Kitana ma dziesięć tysięcy lat, podobnie jak Jade, Sub Zero jest zwykłym człowiekiem z ponadnaturalnymi mocami, również Smoke, natomiast jeśli chodzi o Scorpiona, to jest bardzo stary, gdyby tak założyć, że akcja dzieje się w teraźniejszości, to wyszłoby że ma kilka wieków

a Ermac jest bardzo młody, z tego powodu, że jako postać w grze, pojawił się bardzo późno :3
ale na ich oryginalny wiek nie patrz, bo nim się nie sugerowałam, choć Ermac jednak jest tutaj młodym facetem
Cytat:
Napisał mile18
Sub wrócił, cudownie!!! Ten gość jest genialny, nie tylko z wyglądu, choć to mnie wciąga najbardziej, ale hipnotyzuje mnie również jego spokój i wewnętrzna siła, to jest właśnie męskość, trzymać nerwy na wodzy i kontrolować sytuację, szczególnie panować nad emocjami kobiet i łagodzić ich rozterki.
|
masz rację, jest tak opanowany, że każda by chciała takiego
Cytat:
Napisał mile18
Dobrze, że chce z Kitaną porozmawiać i wszystko wyjaśnić, powinien powiedzieć o tych walkach klanów, żeby do końca oczyścić sytuację. Kitana oczywiście też powinna być szczera i powiedzieć o Hanzo. Być może Sub ją zrozumie, nie wścieknie się, weźmie głęboki oddech i powie – Tak kochana to było dawno, moje uczucie jest silniejsze, nadal chcę być z tobą. 
Oby się wszystko wyjaśniło.
|
tak się składa, że tę scenę mam już opisaną, myśle, że będziesz zadowolona :>
Cytat:
Napisał kedziorek92
Jakbym weszła do głowy Scorpiona nie trafiłabym z powrotem, to pewne. Kompletnie nie rozumiem co on wyprawia. Dlaczego chce pomóc Ermacowi? Czy tylko dlatego, że zobaczył w nim dawnego siebie? Posunął się nawet do tego, by skontaktować się z Jade.. Kurka, mam większy mętlik w głowie niż Kitana, kiedy za dużo myśli :\
|
Scorpion sam ma mętlik w głowie, ale jedno jest pewne – bardzo zależy mu na Kitanie
więcej póki co napisać nie mogę
Cytat:
Napisał kedziorek92
Ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo w jaki sposób Ermac może uciec, zakładając oczywiście, że plan się uda. W samą porę, może jest jeszcze nadzieja, że chłopak wydostanie się z nałogu. Już raz dał radę, więc jest szansa na powtórkę.
|
szansa na powtórkę zawsze jest, problem w tym, że się troszkę pokomplikowało..
Cytat:
Napisał kedziorek92
Szkoda tylko, że nie wykorzystał okazji i nie zabił Nooba.. Nie wiadomo kiedy znów trafi mu się taka sposobność. Ale rozumiem, nałóg, nie myślał trzeźwo i te sprawy. Ale szkoda, naprawdę szkoda..
|
hmm.. nie mógł go jeszcze zabić, ta postać odegra bardzo ważną rolę w przyszłości
Cytat:
Napisał kedziorek92
Zastanawiam się, czy było to wyjaśnione i dopadła mnie skleroza czy też jednak moje pytanie ma jakiś sens.. Chodzi mianowicie o Scorpiona i jego pobyt w Netherrealm. Normalni ludzie nie mogą tam przebywać, więc jakim cudem Hanzo żyje tam sobie od dwóch lat? Quan Chi użył na niego jakiegoś zaklęcia czy coś? I czemu oczy Scorpiona tak się świecą?  Stał się jakimś pół-demonem albo czymś tam innym?
|
hah! no to nie było wyjaśnione… ale już niedługo! :>
Cytat:
Napisał kedziorek92
Sub przyszedł do Kitany, o, jak się cieszę 
Widzę światełko w tunelu, będzie dobrze.. Przynajmniej dopóki Rain się wtrąci :\
Fajnie, że moja ulubiona parka zaczęła się ze sobą znów dogadywać, widać, że nie mogą długo bez siebie wytrzymać (i bardzo dobrze!  Nie mogę doczekać się ich rozmowy..
|
powiedzmy, że rozmowa będzie… bardzo emocjonująca
Cytat:
Napisał kedziorek92
No i Jade. Nie spodziewałam się, że miała romans z Rainem.. Czego to kobieta nie zrobi, żeby zapomnieć o nieszczęśliwej (tudzież nieodwzajemnionej lub społecznie źle widzianej) miłości. Mam nadzieję, że brat Kitany nie zechce tego kontynuować..
|
Jade rozeszła się z Rainem, kiedy on postanowił wyjechać, problem w tym, że wrócił i jeszcze różnie może być….
Cytat:
Napisał kedziorek92
Jade pobiegła za Scorpionem, mam nadzieję, że jej nic nie będzie i że akcja ratunkowa się powiedzie. Oby udało jej się pomóc Ermacowi..
|
postawiła wszystko na jedną kartę, w następnym odcinku okaże się czy dobrze zrobiła
Cytat:
Napisał kedziorek92
No i co się stało z Nightwolfem?! 
|
Haha, zagadka miesiąca xDD
dzięki dziewczyny za komenty :>