View Single Post
stare 29.03.2013, 09:31   #146
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Cytat:
Napisał mile18 Zobacz post
Przede wszystkim, co knuje Skorpion? Pomoże Ermacowi i Jade? Jaki ma w tym cel? Mam nadzieję, że ich razem nie zabije, a potem nie spali w rytualnym hołdzie bogom i będzie koniec historii.
nie, nie, to ich nie czeka
Cytat:
Albo OMG! On się zmienia! Będzie już dobry? Chce połączyć dwa gołąbki? Ha ha ha nie możliwe, a jednak zastanawiające są te jego teksty o zaufaniu. Trzeba mieć odwagę żeby jemu zaufać.
idealnie to ujęłaś, żeby zaufać Scorpionowi trzeba mieć dużo odwagi
a jeśli chodzi o jego dobroć… to nigdy tak do końca dobry nie będzie, nawet jeśli kiedyś mu się odmieni
Cytat:
W ogóle to chciałabym się dowiedzieć w jakim on jest wieku, w jakim oni wszyscy są wieku? Dla mnie ogólnie wyglądają na około 27 – 33, zwłaszcza Kitana, ona chyba razem z Jade jest najstarsza. Skorpion patrzył na chłopaka, czemu o Ermacu ciągle piszesz jako o chłopaku czyżby był bardzo młody?
27-33 to bardzo mała liczba
ogólnie w historii Mortal Kombat, ludzie żyjący w Edenii, bardzo wolno się starzeją, oryginalnie Kitana ma dziesięć tysięcy lat, podobnie jak Jade, Sub Zero jest zwykłym człowiekiem z ponadnaturalnymi mocami, również Smoke, natomiast jeśli chodzi o Scorpiona, to jest bardzo stary, gdyby tak założyć, że akcja dzieje się w teraźniejszości, to wyszłoby że ma kilka wieków a Ermac jest bardzo młody, z tego powodu, że jako postać w grze, pojawił się bardzo późno :3
ale na ich oryginalny wiek nie patrz, bo nim się nie sugerowałam, choć Ermac jednak jest tutaj młodym facetem
Cytat:
Sub wrócił, cudownie!!! Ten gość jest genialny, nie tylko z wyglądu, choć to mnie wciąga najbardziej, ale hipnotyzuje mnie również jego spokój i wewnętrzna siła, to jest właśnie męskość, trzymać nerwy na wodzy i kontrolować sytuację, szczególnie panować nad emocjami kobiet i łagodzić ich rozterki.
masz rację, jest tak opanowany, że każda by chciała takiego
Cytat:
Dobrze, że chce z Kitaną porozmawiać i wszystko wyjaśnić, powinien powiedzieć o tych walkach klanów, żeby do końca oczyścić sytuację. Kitana oczywiście też powinna być szczera i powiedzieć o Hanzo. Być może Sub ją zrozumie, nie wścieknie się, weźmie głęboki oddech i powie – Tak kochana to było dawno, moje uczucie jest silniejsze, nadal chcę być z tobą.
Oby się wszystko wyjaśniło.
tak się składa, że tę scenę mam już opisaną, myśle, że będziesz zadowolona :>

Cytat:
Napisał kedziorek92 Zobacz post
Jakbym weszła do głowy Scorpiona nie trafiłabym z powrotem, to pewne. Kompletnie nie rozumiem co on wyprawia. Dlaczego chce pomóc Ermacowi? Czy tylko dlatego, że zobaczył w nim dawnego siebie? Posunął się nawet do tego, by skontaktować się z Jade.. Kurka, mam większy mętlik w głowie niż Kitana, kiedy za dużo myśli :\
Scorpion sam ma mętlik w głowie, ale jedno jest pewne – bardzo zależy mu na Kitanie
więcej póki co napisać nie mogę
Cytat:
Ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo w jaki sposób Ermac może uciec, zakładając oczywiście, że plan się uda. W samą porę, może jest jeszcze nadzieja, że chłopak wydostanie się z nałogu. Już raz dał radę, więc jest szansa na powtórkę.
szansa na powtórkę zawsze jest, problem w tym, że się troszkę pokomplikowało..
Cytat:
Szkoda tylko, że nie wykorzystał okazji i nie zabił Nooba.. Nie wiadomo kiedy znów trafi mu się taka sposobność. Ale rozumiem, nałóg, nie myślał trzeźwo i te sprawy. Ale szkoda, naprawdę szkoda..
hmm.. nie mógł go jeszcze zabić, ta postać odegra bardzo ważną rolę w przyszłości
Cytat:
Zastanawiam się, czy było to wyjaśnione i dopadła mnie skleroza czy też jednak moje pytanie ma jakiś sens.. Chodzi mianowicie o Scorpiona i jego pobyt w Netherrealm. Normalni ludzie nie mogą tam przebywać, więc jakim cudem Hanzo żyje tam sobie od dwóch lat? Quan Chi użył na niego jakiegoś zaklęcia czy coś? I czemu oczy Scorpiona tak się świecą? Stał się jakimś pół-demonem albo czymś tam innym?
hah! no to nie było wyjaśnione… ale już niedługo! :>

Cytat:
Sub przyszedł do Kitany, o, jak się cieszę
Widzę światełko w tunelu, będzie dobrze.. Przynajmniej dopóki Rain się wtrąci :\
Fajnie, że moja ulubiona parka zaczęła się ze sobą znów dogadywać, widać, że nie mogą długo bez siebie wytrzymać (i bardzo dobrze! Nie mogę doczekać się ich rozmowy..
powiedzmy, że rozmowa będzie… bardzo emocjonująca
Cytat:
No i Jade. Nie spodziewałam się, że miała romans z Rainem.. Czego to kobieta nie zrobi, żeby zapomnieć o nieszczęśliwej (tudzież nieodwzajemnionej lub społecznie źle widzianej) miłości. Mam nadzieję, że brat Kitany nie zechce tego kontynuować..
Jade rozeszła się z Rainem, kiedy on postanowił wyjechać, problem w tym, że wrócił i jeszcze różnie może być….
Cytat:
Jade pobiegła za Scorpionem, mam nadzieję, że jej nic nie będzie i że akcja ratunkowa się powiedzie. Oby udało jej się pomóc Ermacowi..
postawiła wszystko na jedną kartę, w następnym odcinku okaże się czy dobrze zrobiła
Cytat:
No i co się stało z Nightwolfem?!
Haha, zagadka miesiąca xDD

dzięki dziewczyny za komenty :>

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 29.03.2013 - 09:34
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem