View Single Post
stare 29.03.2013, 16:07   #114
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simsowe story Zielonej Herbaty

Bardzo dziękuję za komentarze

SPC - Dobrze Lemon porównałeś chyba Nathalie to się tak namigdaliła, że będzie chyba tym spowodowane ciążą, z której się urodzi jedenaściorga dzieci haha XD (Spokojnie, Nathalie nie cierpiała taką otyłością, spać dobrze :>)
kedziorek - Bardzo dobrze opisałaś siostry, jak ogień i woda Julia jest bardziej urodzona do wychowywania, a Nathalie to raczej jeszcze zachowuje się jak taka nastolatka, od razu jeszcze powiem, że w kontaktach ma ponad chyba 5-ciu simów zauroczonych, więc
muffinka - Don't worry, talent Lemon zostanie nagrodzony za niedługo przez ciocię Jest co podziwiać Julkę, aż sama jestem z niej dumna :')

Jako, że ostatnio mało zdjęć Lemon, nagrodzę was małym bonusikiem - zdjęcia bohaterki z bliska oraz parę słówek o niej.
Jestem bardzo wdzięczna Kicajowi, że podesłała mi tą jakże uroczą dziewuszkę, i nie żałuję tego, i gdyby nie ona, to nie byłoby takiego pięknego sima w wieku szkolnym ! <'3
Tak więc, ave Kicaj ! : D I łapcie małego bonusa ;*

Lemon Lander to owoc miłości Nathalie z wampirem z rodu Landerów. Charakterystyczne, błękitne oczy to jedna cecha, która łączy ród. Chętna do nauki, z czasem nieśmiała, z czasem rezolutna, obdarza miłością swoją ciocię oraz kuzyna. Nie cierpi samolubnego charakteru matki i ma nadzieję, że kiedyś z tego wyjdzie. Cechuje ją również szczerość oraz zrozumienie. Nie ma przyjaciół w szkole, z powodu bycia wampirem. Kocha przyrodę oraz zwierzęta.

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem