View Single Post
stare 03.04.2013, 22:52   #490
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

Ostatnie zdjęcie mnie rozwaliło. Ashanti ma taką minę, że na serio widać iż coś knuje

No ale od początku... Gołąbeczki widzę gruchają sobie w najlepsze. Momentami atmosfera była tak gorąca, że ciężko im się pewnie oddychało (Ha xD).
Pięknie razem wyglądają, ale to pewnie piszę za każdym razem.
A ta opalenizna dodała im jeszcze uroku. Szkoda, że jakoś nie wplotłaś tego faktu w historię, byłoby może śmieszniej czy coś :p
Mam wrażenie, że Barney przypakował... Już od dawna miałam się ciebie zapytać o to, ale w tym odcinku chyba jeszcze mu przybyło ;p
No i widać, że nowy dom został już przez nich godnie ochrzczony :p Gina już nie ma oporów przed Barney'em tak jak to miało jeszcze niedawno.
No i jeszcze te zdjęcia z masażu! Barney trzymał się dzielnie

A no i nasza gwiazda na końcu nam się ukazała. Nie spodziewałam się, że jeszcze ją ujżę. Myślałam, że raczej jej się pozbyli a tu proszę. Szkoda, że Barney nie pomyślał wcześniej o zabraniu jej kluczy. Widzę, że szykuje się niespodzianka

A właśnie, Barney też szykował jakąś dużą niespodziankę, ale domyślam się, że to miało być coś zupełnie innego od spotkania z Ashą. No i szkoda, że jej nie powiedział prawdy Liczyłam jednak na niego :/

No nic, czekam na więcej!