View Single Post
stare 04.04.2013, 18:44   #11
Diana
Moderator

Reputacja: 46
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Ten dom i tak był nieumeblowany, więc to nie problem
No a z tymi fryzurkami to trochę pomotałam, napiszę jeszcze raz:
Pobrałam sobie tamtego fryza, wrzuciłam do Downloads, ale wyświetlało się jako maxisowe włosy, których nie mogłam usunąć. W Downloadach nie ma tych plików które wrzuciłam, więc nie mam możliwości usunięcia. Malin i Kenny podpowiedzieli mi, że to był pewnie sam recolour, i dostałam linka do mesha. Po wrzuceniu tylko (!) mesha w warsztacie wszystko wyglądało tak, jak opisałam wcześniej. Pomyślałam, że może trzeba zapodać recolory jeszcze raz, więc też je wpakowałam. I tu dziwne - pojawiły mi się nowe fryzury, które nie działały (czyli miały te maxisowe włosy na obrazku), ale dało się je wyrzucić. A te "nieusuwalne" o których mówiłam cały czas były i są nadal, mesha też usunęłam z Downloads. To wygląda tak, jakby to inne pliki były tymi, które się "zablokowały". Mam w osobnym folderze zipy, które były pobierane tego dnia, co ta nieszczęsna fryzura, ale w tych zipach oprócz włosów jest kilka paczek z okularami, paznokciami, naszyjnikami itp. Żadnych fryzur więcej, byłam pewna, że to te, bo ze wszystkich pobieranych rzeczy to właśnie te jedyne nie działały! A teraz to już nie ogarniam -.-
Ma ktoś jakieś pomysły? Mam nadzieje, że tym razem zrozumiecie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.