Hanzo jednak im pomogl i uwolnil Ermaca, to mu sie chwali. Nawet sie nie zajaknal przed magiem. Fajnie.
Troche malo sie dowiedzialam ze sceny Kitany z Subem, poza tym że nie mogą sie od siebie opedzic

Sub nie powiedzial jej co robil gdy wymordowali rodzine Hanzo. Tylko, ze byl w osadzie czy ma na to swiadkow? Ona tez o to za bardzo sie nie dopytywala, widocznie az tak jej na zalezalo zeby to wyjasnic, wynika z tej rozmowy ze to ona chce koniecznie sie widziec z Hanzo, tylko o tym mowi. Dziwne, bo niby co ona chce wyjasniac z Hanzo, juz wszystko wie. Sub mowi, ze powiniem jako mezczyzna jej zabronic ale jakos tak to jest rozmydlone. Na wszystko sie zgadza, czyzby byl az tak zaslepiony miloscia do Kitany, czy bardziej mu zalezy na sypianiu z nia. Jakby sie z nia poklocil to by sie ta sielanka skonczyla, w koncu nie kazdy moze spac z ksiezniczka. w sumie moge zrozumiec jego zachowanie. To mlody facet, chce mu sie.
Jako jedyny Ermac, teraz juz moj ulubiony, wyczul podlosc Mileeny, jej ohydna aure, dlaczego Smoke go powstrzymal, ja wiem ze nie wiedzial, ale powinien dac mu skonczyc. Bardzo spodobalo mi sie to jak Ermac jest czuly w stosunku do Jade. Piekna para. Jak na nia patrzy lub tylko o niej slyszy to sie zmienia, dlatego wierze ze znowu bedzie normalny
Czekam na wyjasnienia albo na ostra konfrontacje z trupami najlepiej Mileeny, w nastepnym odcinku oczywiscie