Zgadzam sie z przedmowca malutki ma oczka po mamusi i jest uroczy. Powiem szczerze, ze myslalm o bardziej ciemnej cerze. Jest przeslodki.
Mila, dobrze robi od razu godzac sie z Aleksem, milosc w zwiazku polega na kompromisie, nie mozna za dlugo chowac urazy, bo urosnie do gory lodowej. potem juz tylko popiol. Alex tez pieknie sie z nia pogodzil. Po rozmowie z Kupem, mozna wywnioskowac, ze mial wyrzuty sumienia, przynajmniej do czasu az zobaczyl ta piekna pania dohtor. Dla mnie jedna z lepszych lasek jakie ostatnio widzialam na ojsg.
Wszystko bylo pieknie do momentu kiedy przyszla do niego i niewinnie chciala mu pomoc, coz za dobre serduszko. Tak sie nie robi, na pewno wiedziala, ze jest zonaty. Takie rzeczy sie wie od razu. Zaklad pracy to jak tygiel, wszystko tetni. kazdy o kazdym wszystko wie. Wiec wiadomo o co jej chodzi. Aleks jak mogles to zrobic zonie i wlasnemu dzieciakowi. Tak tez sie nie robi. Mam nadzieje, ze pobaluje i wroci skruszony. Mam nadzieje, ze nie zdradzi mlodej zony.
Ale Sqierko dalas czadu, czemu go wodzisz na pokuszenie

ja go tak kocham
Czekam oczywiscie jak sie rozwinie sytuacja