View Single Post
stare 13.04.2013, 17:29   #521
Muffshelbyna

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

Świetny odcinek!
Spore, naprawdę spore zaskoczenie z przeszłością Fabiana. Nie no, nie spodziewałam się tego zupełnie.
Teraz, gdy słucham tych opowieści z przeszłości, mam coraz gorsze zdanie o charakterze Fabiana. No bo ta historia z Klarą... wykorzystał ją, tak jak i zresztą wykorzystywał Mię. A, no i ciekawe, czy w ogóle Mia znała tę historię.

Gina jest teraz w szoku, no, nie dziwię się jej. Przez całe życie była aż tak okłamywana! Żal mi jej
Ciekawe, czy wybaczy Barneyowi. A tak swoją drogą, cieszę się, że Barney powiedział Ginie wszystko i nie oszukiwał jej. Miło, może się pogodzą?
Wiem, że teraz Ginie niełatwo będzie wybaczyć, ale jak sama mówi, kocha Barneya. Sądzę, że teraz, gdy wszystko sobie wyjaśnili, mogą spróbować stworzyć szczęśliwy związek.

Barney - maniak motoryzacji No normalnie zazdroszczę mu tych wszystkich pięknych samochodów. Teraz sprawił sobie jeszcze jednego.
Imię policjanta? Haha, świetne

Hmm... czekam na następny odcinek Może znów wszystkich zaskoczysz kolejną nieprawdopodobną historią?
Muffshelbyna jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.