16.04.2013, 20:36
|
|
Admin Emeryt Admin Kumpel
Reputacja: 18
|
Odp: FTS Newsletter 18 [20]

1. Jakie masz zdanie nt. przeniesienia forum?
Myślę, że przeniesienie forum będzie miało jakieś korzyści, np. mniejsza ilość błędów, jak teraz. Mam również nadzieję, że to również sprawi, że przyciągnie więcej osób, które lubią TS3 i nie tylko
Green Tea
Moim zdaniem przeniesienie forum to beznadziejny pomysł. Idą za tym liczne utrudnienia z dostępem do forum na jakiś czas i w ogóle.
Tapas
Moje zdanie o przenosinach forum jest jasne od 2 lat
to forum jak widzicie od dłuższego czasu ledwo zipie
awarie za awariami a także malejąca popularność
oczywiście niektórzy użytkownicy np Rudzielec,Apocalipsa
bronią sie jak mogą że nie da sie przenieść wszystkich poradników itd;
lecz pomyślmy co nas trzyma na tym forum??
mnóstwo usuniętych kont starych userów
garstka wypowiadających sie userów?
więc myśle że nowe forum,sprawiło by że przez pewien czas forum by odżyło
modeste
Moje zdanie na temat przeniesienia forum jest następujące. Byłoby to chyba dobre dla dalszego prowadzenia forum jednak będzie przy tym małe zamieszanie. Jeśli pomoże to forum jestem za, a jeśli nie to przeciw
Słodki Pan Ciastek
2. Co sądzisz o nowych moderatorach?
Tak szczerze, to ja nawet nie znam nicków tych nowych moderatorów
RaspberryXD
Najlepszymi moderatorkami są Charionette i rudzielec. Zawsze dobrze wykonają swoją robotę. Gdy raportuję post z działów, ktorymi moderują, zawsze się tym zajmą. Do tego ich zaangażowanie w FA było bardzo duże. Natomiast Libby zrobi coś od czasu do czasu i na tym koniec. A Lexi na stanowisku moderatora to jakiś żart. Nie robi w ogóle nic, nawet jak dostanie raport. Na koniec powiem, co myślę o Apocalypsie. Rzadko kiedy coś zrobi. Na kasowanie tagow jakoś ma czas, ale na np. usunięcie hotlinków, ocenzurowanie wylgaryzmów nie. Daje bezsensowne warny.
Laselight
Spośród tych pięciu userek jedna z nich świetnie sprawuje się w roli moderatora Ciągle ją widzę
Cytrynowa Wiśnia
Dziękuję serdecznie za udzielone odpowiedzi!
~Flo
|
|
|