Cytat:
Napisał mile18
Witam serdecznie i bardzo dziękuję za komentarze.  Poraz kolejny przekonalam się jacy jesteście dla mnie mili.  Jako jedyna Muffinka zgadła, że Yvette Belmonte to młodsza siostra Ashanti. Dziewczyna z początku nie wiedziała kim jest Noah Kent, ale po rozmowie z siostrą, doskonale zorientowała się w temacie i otrzymała od niej błogosławieństwo.
Później się okaże, czy miała czyste intencje.
|
A, gdzie przeprosiny za to?! Pff! Bezczelność. Będzie o to sprawa w sądzie zobaczysz! Żądam natychmiastowych przeprosin
A teraz trochę mniej o skandalu, który wystąpił w tym dziale z opowiadaniem. Ale wiedz jedno! Serduszek nie daje się byle komu. Zapamiętaj!
Cała ta sprawa z pogrzebem Fabiana.... lub Fabio O.o Wszyscy źle to przeżyli, nawet Barney. Nie dziwię się Ginie, że nie było jej tak bardzo szkoda ojca. Można powiedzieć, że go nie znała. Noach też zbytnio nie cierpiał. Pogrzeb ogólnie był zrobiony świetnie!
O boże, ale na nim był Ricco! Barney, czego od niego chcą? Po co ja się pytam jak wiem... Oby nic mu się nie stało. Gdyby nie Noach, Gina by się nie zorientowała. Chłopak wykonał niezłą robotę, a nawet o tym nie wie. Oby Gina szybko zareagowała!
Aha i jeszcze ta dziewczyna od Noacha. To siostra Achy!
Czekam na szybki next