Cytat:
Napisał Rudzielec
cała Malika aka Mileena wygląda zajedwabiście, te dodatki, kolczyki, kapelusz, rękawiczki, podziwiam Cię, że chciało Ci się w tym wszystkim grzebać, ja bym nie miała cierpliwości
|
Haha, jakiś czas temu pozdzierałam trochę fajnych akcesoriów, więc lubię teraz w nich grzebać, a czasem wręcz przesadzać

To (prócz makijażu) najprzyjemniejsza część tworzenia postaci
Cytat:
Napisał Meryam
jedynie w nosie coś mi się nie zgadza
|
Nos to chyba moja ulubiona część twarzy tej simki, bo wyszedł taki... niestandardowy
Cytat:
Napisał Laselight
co do maliki - patrzę, jest fioletowa jak... Mileena z MK. heh, dla mnie znakiem rozpoznawczym tej postaci jest właśnie ta barwa xD milenka w sumie z brzydota też się kojarzy
|
Mileena, Mileena xD Fiolet jak najbardziej celowy

I rzeczywiście, piękna to ona w "rzeczywistości" nie jest, ale uwielbiam tę postać, dlatego postanowiłam ją trochę uszczęśliwić
Cytat:
Napisał Trykuu.
Oczy taaaakie piekne , naprawde doskonala w tej 'doskonalej' wersji
|
Wielkie dzięki, starałam się
Cytat:
Napisał Senoy
Bardzo podoba mi się kabaretowy klimat tej fantastycznej prezentacji. Zrobiłaś to genialnie. (...) Wyjątkowo podoba mi się również niebanalne tło prezentacji - karty do gry. W pewien sposób ten zamysł "podgrzał" wzrokowe wrażenia i zrobiło się gorąco, czarująco i magicznie.
|
Akurat ta postać nie mogła wyglądać inaczej, stąd "gorąco, czarująco i magicznie". Jak cała Mileena. Znaczy Malika

Z prezentacją trochę się naużerałam xD Przeważnie tło mam zawsze gotowe i tylko "podkładam" za sima, ale w tym wypadku było trochę inaczej i musiałam do każdej fotki robić osobno.
(Ruda wie, ile się nabluźniłam, bo akurat gadałyśmy przez telefon, gdy obrabiałam te fotki xD)
Cytat:
Napisał Diana
Tylko żałuję, że nie wstawiłaś chociaż jednego zdjęcia z całą postacią simek. Ciekawa jestem, jak one wyglądają w całości
|
Specjalnie dla Ciebie fotki całych postaci (niestety z warsztatu, ale robiłam reinstal i nie mam ich już w grze):
1) Eloise ->
http://i1048.photobucket.com/albums/...oeemi83/e1.jpg
2) Malika ->
http://i1048.photobucket.com/albums/...oeemi83/m1.jpg
Cytat:
Napisał FresH
Malika bardzo ładna simka, trochę inna od reszty twoich simek, wydaje się być idealna w każdym calu. Dodatkowo bardzo mi się podoba klimat sesji.
|
Cieszę się, ze się podoba
Serdecznie dziękuję wszystkim za opinię i miłe słowa! Jesteście wspaniali :*
Dziś powracam z nową postacią. Klimat pierwszych zdjęć trochę się różni od dotychczasowych, ale tak mnie jakoś naszło :> Możecie wierzyć albo nie, ale inspiracją do stworzenia tej simki była... sowa o.O No cóż, w rezultacie z sową ma niewiele wspólnego (no, może oczy), ale efekt spodobał mi się na tyle, że postanowiłam ją pokazać. Wrzuciłam fotki na tumblra, ale pomyślałam, że jak już obrobiłam te zdjęcia, to co mi szkodzi pokazać też tutaj i tym samym odświeżyć temat

Przed wami więc dwie twarze
Amaranth (tak musiało być, naprawdę :>)