Ojej, przecież ja u Ciebie mam kolosalne zaległości!
Jaiden - ciachooooo

Wygląda tak niewinnie na 2. zdjęciu ^^
Darryl - i tu się przyczepię genetyki, bowiem ciemnoskórzy ludzie mają z reguły ciemne oczy.
Poza tym, ma bardzo ciekawe i nietypowe rysy twarzy

Powiedziałbym wręcz, że wygląda jak taki demon xD
Reszty, ze względu na tematykę, nie oceniam.
Ooo, Nora

Ciekawe ile ma z mojej Nory

Okazuje się, że nic poza ciemnymi brwiami

Jednak nie da się ukryć, że simka bardzo fajna ^^ Czy męskie rysy twarzy u niej to zabieg celowy?
I tak czy siak wyszło świetnie. Jak to u Ciebie

No i znów taki niepokorny charakterek się nam wyłania

No ale jeszcze kilku (?) innych simów przede mną to obejrzenia! (haha, u Ciebie nie ma pomału czego komentować, bo ileż można słuchać "ochów" i "achów"?

)
Leda

Imię przywołuje ciekawe skojarzenia, to po pierwsze

Mamy kolejna niepokorną! (może przemianuj temat na "Studio niepokornych?" xD) Ale przy niej trzeba dodać coś jeszcze. Określiłabym ją jako taką kusicielkę. Ma taki typ urody
Powinnaś ją wystylizować na taką panią z okładek pisemek dla kobiet. Wygląd ma idealny do tego - wystarczy "odkrzaczyć" brwi, zrobić makijaż makijaż, "ogarnąć" włosy, przebrać, postawić na plan zdjęciowy i masz xD Weź to przemyśl

No ale w takiej wersji też prezentuje się fajnie

Tylko tło zdjęć coś takie niemrawe i zlewa się niekiedy z jej włosami.
Eloise - zakochałam się w niej!

33 Może dlatego, że ma tak samą okrągłą buzię jak ja i że poszczególne jej elementy są tak nieproporcjonalnie rozmieszcozne względem jej kształtu! :> Wyszła uroczo, słodko i w ogóle cacy

333
Malika - hipnotyzująca uroda! Zionie tajemniczością na odległość!

Bardzo ładna stylizacja
Panna "Sowa" - pierwsza stylizacja to assasynka?
Póki co, cokolwiek to jest, wyszło zarąbiście!

Fantastyka to nie moje klimaty co prawda, ale przy niej trudno się nie zachwycić! :>
A żeby nie było, że tylko słodzę i słodzę - jej "normalniejsza" wersja już mi się tak bardzo nie podoba. A sama simka chyba nie lubi być fotografowana i mogłaś jej oszczędzić mąk, bo na ostatnim zdjęciu chyba ledwo ledwo powstrzymywała swoje nerwy, żeby Ci czegoś nie zrobić

Białą krecha (czy tam białe krechy, jak kto woli) na nosie wygląda dziwnie, a brwi okazują się być osadzone za nisko. No i jak już wersja "człowiecza", to dla zmylenia przeciwnika, przydałyby się jej jakieś soczewki z innym kolorem tęczówek.