View Single Post
stare 22.04.2013, 10:50   #30
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Rajska Wyspa

Cytat:
Napisał octavessens Zobacz post
od kiedy Maxis ma udział w tworzeniu dodatków to błedy sa znikome widac to po studenckim zyciu

To niech jeszcze Maxis zrobi jakąś ogólną łatkę o naprawy Simsów. Jak na razie łatki za wiele dobrego nie wnoszą. Konie miały znowu ładnie galopować, a galopują jak zwykle, obracanie się Sima w drzwiach, obracanie się Sima podczas próby podejścia do konia, to wszystko nadal jest, choć miało nie być...

A wracając do tematu, po obejrzeniu powtórki z chata jestem zachwycona! Co prawda kurortu nie zamierzam prowadzić, ale chętnie bym się przeszła moimi Simami w takie miejsce. I te dodatkowe pomieszczenia do wstawiania na parcele, wiecie, te gotowe już. Super pomysł, zwłaszcza z tymi basenami. Oczywiście nie wpadli na to by dać możliwość dodawania własnych pomieszczeń, stworzonych przez gracza, ale dobre i to co dojdzie.

Zainteresowało mnie to co powiedziano o jakimś poprzednim chacie z Rajską Wyspą, zaraz na początku, podobno mówiono w nim o pływaniu łodziami czy coś. Ale nie znalazłam innego czata, przesłyszałam się, czy po prostu nie umiem znaleźć poprzedniej części?
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem