View Single Post
stare 22.04.2013, 19:02   #170
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simsowe story Zielonej Herbaty

Miał być odcinek - nie był. ;-; I Herbo, tłumacz się !
Otóż nadrabianie zaległych lekcji, wyjazd na chrzciny kuzynki i teraz powrót do domu, odrobienie lekcji i wolny czas Tak więc teraz daję odcineczek, przepraszam mocno,
a teraz miłego czytanka ! <'3
Nasz sexmen (eyvee, zaraziłaś mnie tym ;p), inaczej Lucas był taki romantyczny, że swojej dziewczynie, tak dziewczynie. Poprosił ją o bycie dziewczyną w nocy, ale już do rzeczy. Także ta płeć piękna podarowała Julce czerwone róże (<'3) i pogładził ją czule po policzku. Romantyczny charakter, a co. ;3 I tu od razu Luke pokazuje dumnie swój tatuaż na ręce ; )

Lemon jest doprawdy takim grzecznym dzieckiem, że szok 100% ; oo
Uwielbia gotować, i mając cechę Perfekcjonistka, zrobiła rodzince bardzo pyszne śniadanko. Moja mistrzyni kuchni, jestem z niej dumna *^*A później do szkoły, i cała trójeczka w autobusie szkolnym. A Dennis zaś zrobił w gabinecie śnieżny krajobraz z papieru toaletowego Kocham tego łobuza ! ^^ Na szczęście mu się nie oberwało, uf. Głębokie uf. xd

Tymczasem, Julka postanowiła się pięknie dla swojego chłopaka wyszykować, wiadomo, poprawki w lusterku, i jedynie zwracać uwagę męża... przepraszam, chłopaka na siebie, żeby zobaczyć, że dla niego się wystroiła. xd A Luke zaś miał do w dupci, delikatnie pisząc, a Julia puściła małego foszka i poszła pisać romansidło. Chłopaczyna później przyszła, i przeprosiła, i spoglądał na nią tak mraśśśśnie. *,..,*On jest przystojniacha *3*A, i jeszcze od razu pokaże się kącik rodzinny, czyli biurko ze zdjęciami i kwiatuszkami od Luke'a. : )

Później wróciła młodzież (i dziecko, ale ciii ;p) ze szkoły. Dennis poznał jakąś tam dziuńkę, którą zaprosił do domu. Lemon się wściekła, i obmyśliła nieco szatański plan, który skończył się kłótnią Dennisa z dziuńkąniepamiętamimienia xd
- Ten palec dziuniu to wsadź mi w nosa!

Później, w nocy Lemon przeprosiła Dennisa, wyznała mu uczucia i postanowili, że będą razem, bo dużo ich łączy. <'3 Nie myślcie sobie, że jak się spotkali, to już razem. Nie nie. Poza tym się poznawali bardziej :^ A później mu chyba coś odwaliło, i bez mojej integracji pojechał na siłkę, bo chyba mu się bicepsy swoje nie podobają, i przyłapała go policja, i opieprz od tatusia, a co. ._.

I na koniec pasje rodzinki - ojciec i syn czytają, matka i córka wykorzystują swoją kreatywność, a Patrick, nasz słodziak bawi się ze Puciusiem, wcześniej Pinkie Pie <'33 I nowy wygląd Julki, hehs I to na tyle w pierwszym odcinku z IV serii, do zobaczonka !

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem