View Single Post
stare 25.04.2013, 13:22   #48
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia

O matko i córko!
Czy dobrze rozumiem, że mam usunąć wszystkich simów, do których odnosi się "Invalid relationship with self:" i korzystając z Twojego poradnika? A co ze wspomnieniami w takim razie? Ten cały Jerome Jacquet (stawiam, że to Gerwazy Żakiet) jest wśród moich simów dość dobrze znany, więc mają go we wspomnieniach i kontaktach. I czy Batbox i SimPe wyświetlają te angielskie nazwiska, czy polskie? Bo nie dojdę sama, kto jest kim. Problem jest jeszcze tego typu, że widzę tam 2-3 nazwiska simów, którymi gram i nie chciałabym ich usuwać ;/

Modów na blokowanie tworzenia miastowych nie mam. Kiedyś chciałam go ściągnąć, ale doszłam do wniosku, że raczej nie będzie mi potrzebny, bo nigdy nie miałam aż tak rozbudowanej okolicy, żeby zrobiło się przeludnienie.

I jeszcze to mnie zmartwiło:
Cytat:
Napisał Liv
Cytat:
Sim has no Character file: 0x0250 SimID=0x003BB4BE
To znaczy, że masz w otoczeniu jakieś skorumpowane eaxisowe rodzinki.
Co w takim razie powinnam z tym zrobić?
I jeszcze jedno - czy jest możliwość, że któryś z tych błędów w raporcie powoduje tę "aplikację", czy wg Ciebie to będzie jednak coś z Downloadsem?

Wybacz, że tak męczę, ale ta gra mnie dobija. Nie pamiętam już, kiedy pograłam bezstresowo i bez błędów, zwłaszcza na Przedmieściu. Odkąd kupiłam "Podróże", nie jest mi dane skorzystać w pełni z tego dodatku, bo ciągle wywala błąd po wyjeździe na wakacje. No a teraz jeszcze z tyłka wyjęta oznaka uszkodzenia świeżego otoczenia... ;/ Póki umiałam, starałam się coś robić i naprawiać samodzielnie, korzystając z poradników i innych tematów na forum, ale są rzeczy, z którymi nie daję rady, bo ich nie rozumiem, a poza tym skończyły mi się już pomysły na jakiekolwiek rozwiązania tej zawszonej "aplikacji"... ;/
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem