Wszystkie mody, jakie posiadam ->
http://i.imgur.com/uhe1NT3.jpg - czyli: męskie wacki z sexysims, rozebrany manekin w Warsztacie, oświetlenie w tr. budowania, zwyczajna skóra u czarownic, Insimenator, brak uśmiechu w CAS, brak linii pauzy, ogólne oświetlenie i brak cenzury. Prócz tego w Config mam mod na lepsze oświetlenie w Warsztacie (casielightsreplacementwhB ) - wrzucony już w trakcie trwania błędów, więc on raczej odpada. To wszystko, jeśli o mody chodzi. Nie mam pojęcia, czy któryś z nich koliduje z innym, niestety nie znam się na tym.
Na czysto już próbowałam grać, ale nie wiem, na ile ten "test" jest wiarygodny. Spędziłam simami całe wakacje bez problemów (tak na szybko, głównie na >>>), na Przedmieściu też było ok. Po wrzuceniu Downloadsu z powrotem, też udało się przeżyć całe wakacje, ale kolejnym razem znów zaczęło się sypać.
Grę mam całkowicie po polsku, więc trochę dziwią mnie te wszystkie angielskie nazwiska w raporcie. Czy to normalne?

Obawiam się właśnie tego, że Batbox w grze będzie wyświetlał je po polsku i nie ma szans, żebym dopasowała do polskiego angielski odpowiednik ;/ Jedynie ten Żakiet coś mi mówi, ale reszta kompletnie nic.
No nic, będę chyba najpierw walczyć z tymi simami. Naprawdę nie mam już ochoty robić kolejnego reinstalu, zwłaszcza, że nie widzę jego większego sensu. Pewnie będzie tak, jak ostatnio, więc szkoda tylko mojego czasu.
I chyba kolejny raz muszę zabrać się za Downloads, bo wychodzi na to, że "aplikacja" to raczej jego wina. Już mi się płakać chce na samą myśl o wielkości mojego folderu...
Wielkie dzięki za pomoc