View Single Post
stare 29.04.2013, 17:12   #560
Muffshelbyna

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

Nie chcę się powtarzać, no ale muszę to napisać: świetny odcinek

Od samego początku nie lubiłam tej Jemmy. Może o tym nie pisałam, bo szkoda mi było na nią czasu, ale teraz muszę to wyznać. Gwiazdeczka jedna. I w dodatku podaje się za żonę Barneya, kłamie, że policja u niej jest - tak nie powinno się robić.

No, ale najważniejsze, że Barney żyje! Pod poprzednim odcinkiem to miałam trochę takich wątpliwości, może on już naprawdę został zabity? Może nikt go nie uratuje? Ale dziś na szczęście się dowiedziałam, i jest dobrze
Zaniki pamięci co prawda mogą być poważną rzeczą, zwłaszcza, że Jemma pieprzy coś o jakichś kapłanach i chce wykorzystać sytuację z Barneyem. Nie, to nie jest dobra dziewczyna. Miejmy nadzieję, że policja ocali naszego przystojniaka.

Z Mią też wszystko dobrze
Nadal jej współczuję, i to bardzo. Ta sytuacja jest teraz tak przygnębiająca. No i Gina, która ma wyrzuty sumienia z powodu Barneya i teraz tak musi się tym zadręczać. Niefajnie x_x
Jedno jest dobre - Mia i Gina siebie wspierają. Świetnie, że traktują się jak przyjaciółki, obie potrzebują swego towarzystwa w takiej chwili.

A tak mi przyszło do głowy, co z Akiko? Jest przyjaciółką Giny, myślałam, że może zostanie z nią na parę dni, postara się wesprzeć psychicznie, czy co? Ale już nieważne

I znów widzimy Noaha & Yvette.
Już prawie doszło do bliższej, bardziej szczegółowej opowieści o rodzinie dziewczyny. Tylko czekać, aż wyda się, że jej siostra to Asha. Chociaż z drugiej strony - jeśli Yvette to wie, to tym bardziej nie powie... i tu liczę na Noaha, może wszcznie jakieś śledztwo

Jednak doszło do pierwszego razu między parą. Serio, ten Noah to taki naiwny jest. Dobrze, że potem to do niego doszło.
Może zacznie się jakoś normalniej zachowywać, bo do tej pory wyglądał na takiego chorego z miłości, totalnie zaślepiony. A do tego jeszcze flota. Teraz może się obudzi i coś zrobi ze swoim życiem, może zerwie z Yvette...?

Czekam na next! niecierpliwość ma ogromna
Muffshelbyna jest offline   Odpowiedź z Cytatem