View Single Post
stare 29.04.2013, 21:13   #1
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

O kurczę, ta cała Jemma chce wykorzystać Barneya i wprowadzić do jakiejś sekty. Nie podoba mi się to. Mam nadzieję, że znajdą go szybko i zabiorą z rąk tej baby!

Dobrze, że Mia nie popełniła samobójstwa! Rozumiem ją, chciała odpocząć po tych wszystkich stresach. Zafunduj jej jakieś szczęśliwe chwile. To młoda babka więc niech dostanie też coś od życia. Gina jest już dorosła, Noah właściwie też… nie zostawiaj jej samej z tymi zwierzakami… znajdź jej chłopa!
I jeszcze to co powiedziała o Barney'u. Nie myślałam, że stanie po jego stronie, ale tylko świadczy to o tym, że potrafi wyciągać prawidłowe wnioski.

No a Noah przejrzał wreszcie! Chociaż jeden, który w porę zauważył, że coś jest nie tak. To, że postanowił przy tym ugrać cos dla siebie, pozostawiam bez komentarza xDD
Typowy samiec, nie przepuści takiej okazji. No ale lasce akurat to się należało. Ona wraz z siostrą są jak to się mówi "po jednych pieniądzach." Heh… zastanawia mnie ich matka, która albo żyje w błogiej nieświadomości o wyczynach swoich latorośli, albo sama nie jest lepsza i przychylam się ku tej drugiej opcji.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.