Heh, Noah ma wyrzuty sumienia. W sumie to się nie dziwię, kolejna panna która chciała go wykorzystać. No ale i tak dobrze, że przejrzał na oczy. Trochę pocierpi, ale jest młody więc da radę. Jak to mówią: "Na starą miłość najlepsza jest nowa miłość"
Zastanawia mnie ta pani Belleza. Gina powinna jej poszukać i się dowiedzieć skąd ona bierze te wszystkie informacje, ale to dopiero gdy Barney się odnajdzie! Mam nadzieję, że nastąpi to baaardzo szybko!
No właśnie, à propos Barney'a…
Moja pierwsza myśl po przejrzeniu zdjęć:
Boże, coś ty mu zrobiła?!?!?! 

Z wrażenia musiałam szczękę z podłogi podnosić!
Myślę, że mogę stwierdzić iż tej całej Jemmy nienawidzę! Za kogo ona się uważa? Ta cała sekta wyprała jej mózg… własnego rozumu nie ma tylko głupio słucha tego całego kapłana!
I jeszcze te teksty "Nienawidzę, tej całej Giny! On jest mój"
No halo halo! Kim ona jest żeby tak decydować za kogoś? On nie jest jakąś tam rzeczą tylko człowiekiem i nikt nie ma prawa decydować za niego!
No, jestem oburzona!
Mam nadzieję, że ta cała Jemma wraz z tym guru trafią do więzienia, za a) nielegalną działalność; b) nielegalne przetrzymywanie ludzi, a Jemma może dodatkowo trafić za porwanie! I jestem skłonna powiedzieć, że szczerze jej tego życzę!
Już nawet Asha mnie tak nie zdenerwowała jak ona…

... No dobra, obie są po jednych pieniądzach :>
Barney jak na zanik pamięci całkiem trzeźwo myśli. Mimo iż nie wie kim jest, nie podoba mu się ta cała organizacja i czuje, że z tego nie ma nic dobrego. W dodatku myśli jak facet… tylko o tym, którą by zaciągnąć do swojego wielkiego łoża

Haha, no i ogólnie myśli Barney'a mnie rozwalają
Mam nadzieję, że szybko mu się wszystko przypomni
Ten cały guru też dziwny. Prowadzi szwindel i aż dziwne, że jeszcze nikt się nie pokapował…
I jeszcze zaciekawiło mnie to, że "Rodzice Jemmy zginęli w niewyjaśnionych okolicznościach"… No chyba nie chcesz powiedzieć, że porwało ich UFO

Kapłan Mauu ma wiele za uszami…
Czekam na kolejny odcinek z wielką niecierpliwością!