Hahaha, Ruda (chyba mogę tak się do ciebie zwrócić?), zdjęcie w linku jest mega, z resztą wszystkie inne też. Opłacało się tyle czekać

xDD Jestem zadowolona
Ermac to słodziak

huehue
Szkoda tylko, że nie czuje do Jade tego, co ona czuje do niego. Mówił Smoke'owi, że jedyne co jest mu dane odczuwać to złość, gniew, nienawiść… Tak mnie zastanawia jedna rzecz. No bo skoro nie jest on stworzony do odczuwania pozytywnych emocji, to jak mam nazwać te w stosunku do Jade? Traktuje ją jak przyjaciela, darzy zaufaniem, troszczy się o nią… a jednak mówi, że nie potrafi jej pokochać. Jak dla mnie to są już bardzo ważne cechy, a przede wszystkim pozytywne, czyli może jednak jest jakaś nadzieja?
Chociaż teraz gdy usłyszała to co powiedział, to może być nieciekawie w relacjach między nimi… ale ja cały czas widzę nadzieję! Może takie osłabienie kontaktu, uświadomi go w czymś…
No proszę, do Edenii przybyła kuzyneczka. Z reguły takie wizyty rodzinki nie wróżą nic dobrego
Coś czuję, że da ona nieźle popalić

No i jej rozmowy z Rainem mogą należeć do tych najciekawszych. :>
A Suba nie poznaję. Widać, że dzięki Kitanie otworzył się. Początkowo był (przynajmniej w moim odczuciu) taki nieśmiały mimo wszystko, no a teraz… przy niej zamienia się w dzikie zwierzę, i wcale się z tym nie ukrywa

Ciekawe czy i do tego związku wtrąci się Tanya?
Sądzę, że tak. Ona chyba nie byłaby sobą gdyby nie dorzuciła swoich trzech groszy tam, gdzie się tylko da
No dobrze, czekam na kolejny odcinek