Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 04.05.2013, 17:29   #149
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Cytat:
Napisał Liv
Darryl - i tu się przyczepię genetyki, bowiem ciemnoskórzy ludzie mają z reguły ciemne oczy.
Wiem! Wiem! Ale on po prostu musiał taki być! Nie wiem, czemu, ale nie mogłam tego zmienić po prostu. Czasem coś podobnego mi strzela do głowy i mam potem taką blokadę przed usuwaniem podobnych dziwaczności. :P
Cytat:
Ooo, Nora (...) Czy męskie rysy twarzy u niej to zabieg celowy?
Zdecydowanie. Miałam taki okres na bardziej chłopięce simki, delikatnie punkowe, nieprzesłodzone. Właściwie nie przeszła mi ta faza do tej pory, więc niedługo pewnie znów powstanie coś w tym typie, bo to mój ulubiony styl.
Cytat:
Leda Imię przywołuje ciekawe skojarzenia, to po pierwsze. Mamy kolejna niepokorną! (może przemianuj temat na "Studio niepokornych?" xD) Ale przy niej trzeba dodać coś jeszcze. Określiłabym ją jako taką kusicielkę. Ma taki typ urody
Powinnaś ją wystylizować na taką panią z okładek pisemek dla kobiet.
LOL! :D Chyba nawet wiem, co na myśl przywołuje co niektórym xD Ale imię wymawia się dość podobnie jak "Lida" (więc teoretycznie bezpiecznie :P), a wynalazłam je w moim ukochanym serialu "Queer as folk" i właściwie nie przez przypadek dostała je ta właśnie simka, bo bohaterka serialu była hmm... dość frywolna i wyzwolona ;) Taka kusicielka! A nad sesją autentycznie myślałam, no może nie dokładnie "pisemkową", ale w stroju kąpielowym. Na Tumblra kiedyś wrzuciłam jedną z fotek. Na tej jednej stanęło, bo wtedy na jakiś czas straciłam ochotę na dalsze molestowanie Ledy, a potem robiłam inne simy i tak jakoś rozeszło się po kościach.
Cytat:
Panna "Sowa" - pierwsza stylizacja to assasynka?
No tak, coś w ten deseń. Nie znalazłam niestety damskiej wersji tego stroju, chociaż szukałam jakiś czas. Stanęło więc na "po prostu wojowniczce".
Cytat:
A sama simka chyba nie lubi być fotografowana i mogłaś jej oszczędzić mąk, bo na ostatnim zdjęciu chyba ledwo ledwo powstrzymywała swoje nerwy, żeby Ci czegoś nie zrobić
Taaak! :D Od początku była nieźle wkurzona tymi przebierankami, mazaniem we krwi i odmrażaniu tyłka na nocnej sesji, więc ta "studyjna" była już taka krótka, bo bałam się o własne bezpieczeństwo :P Co, jak co, ale ta broń wyglądała na ostrą ;)
Cytat:
Białą krecha (czy tam białe krechy, jak kto woli) na nosie wygląda dziwnie, a brwi okazują się być osadzone za nisko.
Nie załamuj mnie, "biała krecha" to ostatnio jedna z moich ulubionych masek na nos! :D Co się jej naszukałam, o matkooo... :P
Cytat:
Napisał Diana
Na ostatnim zdjęciu sprawia wrażenie sfochowanej
Podziwiam, że chce Ci się szukać w necie tych wszystkich dodatków
Foch straszliwy :P A co do dodatków - lubię je wyszukiwać. Zwłaszcza, jak trafi się coś naprawdę fajnego, wtedy czuję się, jakbym znalazła jakiś prawdziwy skarb ;) Niestety jak już wpadnę w szał ściągania, to koniec, stracona jestem na cały dzień lub dwa. A biedny Downloads rośnie... :(
Cytat:
Napisał Rudzik
oczy Amaranth to po prostu bajka i bez nich ta simka nie wyglądałaby tak unikatowo jak wygląda z nimi :3
W jej oczach sama się zakochałam <3 W ogóle bardzo lubię cały ten set, jeden z moich ulubionych.
Cytat:
zmieniłabym jej tylko ciuch, by był pod kolor jej oczu, wtedy bardziej by je podkreślił :>
Chciałam ją zostawić już w tych orientalnych klimatach, niestety nie jest to mój preferowany styl, więc wśród takich ubrań nie mam zbyt wielkiego wyboru i dlatego trafiło na to kimono.

Bardzo, bardzo dziękuję za wasze komentarze, jesteście kochane! :*
Malin jest offline