Cytat:
Napisał Sqiera
Hahaha, Ruda (chyba mogę tak się do ciebie zwrócić?), zdjęcie w linku jest mega, z resztą wszystkie inne też. Opłacało się tyle czekać  xDD Jestem zadowolona 
|
no jasne, możesz do mnie mówić jak chcesz

i cieszy mnie, że jesteś zadowolona
Cytat:
Napisał Sqiera
Ermac to słodziak  huehue
Szkoda tylko, że nie czuje do Jade tego, co ona czuje do niego.
|
och, no potrafi być słodki

no i fakt, szkoda, że jednak nic z tego, no ale byłoby za różowo
Cytat:
Napisał Sqiera
Mówił Smoke'owi, że jedyne co jest mu dane odczuwać to złość, gniew, nienawiść… Tak mnie zastanawia jedna rzecz. No bo skoro nie jest on stworzony do odczuwania pozytywnych emocji, to jak mam nazwać te w stosunku do Jade? Traktuje ją jak przyjaciela, darzy zaufaniem, troszczy się o nią… a jednak mówi, że nie potrafi jej pokochać. Jak dla mnie to są już bardzo ważne cechy, a przede wszystkim pozytywne, czyli może jednak jest jakaś nadzieja?
|
no właśnie z tymi emocjami to tak nie do końca jest jasne, bo Ermac może czuć również i pozytywne emocje, ale miłość sama w sobie już nie jest taka prosta, bo można kogoś kochać na różne sposoby, jednego jak przyjaciela, drugiego jak brata/siostrę, dlatego od razu zaznaczę, że chodzi tu o miłość jaką darzy się dwojga zakochanych w sobie ludzi
nadzieja zawsze jest, jednak ta cała „procedura”, że tak to nazwę jest dość skomplikowana, no ale o tym w kolejnych odcinkach
Cytat:
Napisał Sqiera
Chociaż teraz gdy usłyszała to co powiedział, to może być nieciekawie w relacjach między nimi… ale ja cały czas widzę nadzieję! Może takie osłabienie kontaktu, uświadomi go w czymś… 
|
powiem tylko, że Jade jest właśnie typem osoby, która nie poddaje się tak łatwo, więcej póki co nie zdradzę
Cytat:
Napisał Sqiera
No proszę, do Edenii przybyła kuzyneczka. Z reguły takie wizyty rodzinki nie wróżą nic dobrego
Coś czuję, że da ona nieźle popalić 
No i jej rozmowy z Rainem mogą należeć do tych najciekawszych. :>
|
haha, no Tanya da popalić i to ostro xD tam gdzie się pojawi, zawsze będzie się coś dziać
Cytat:
Napisał Sqiera
A Suba nie poznaję. Widać, że dzięki Kitanie otworzył się. Początkowo był (przynajmniej w moim odczuciu) taki nieśmiały mimo wszystko, no a teraz… przy niej zamienia się w dzikie zwierzę, i wcale się z tym nie ukrywa 
|
no tak, ale pamiętajmy, że to tylko przy Kitanie potrafi się aż tak otworzyć
Cytat:
Napisał Sqiera
Ciekawe czy i do tego związku wtrąci się Tanya?
Sądzę, że tak. Ona chyba nie byłaby sobą gdyby nie dorzuciła swoich trzech groszy tam, gdzie się tylko da 
|
Tanya będzie wtrącać się dosłownie wszędzie, więc chyba już znasz odpowiedź na swoje pytanie
Cytat:
Napisał Malin
Och, no zdjęcia z plaży niszczą, zwłaszcza to z linku! I jaka sielanka, aż trudno uwierzyć, że chodzi o faceta, który przechodzi taką próbę. Jade ma szczęście, że Ermac potrafi się tak kontrolować, w przeciwnym wypadku byłoby już po niej...
|
masz rację, Ermacowi nie jest łatwo, choć tego nie pokazuje, no ale do jego głowy również pozaglądamy, wszystko w swoim czasie :>
co do zdjęcia z linku… miałam pojechać bardziej, ale uznałam, że byłoby to przegięciem
Cytat:
Napisał Malin
Uroczo się dziewczyna zawstydziła, no ale co się dziwić, na kolegę patrzy się inaczej, a inaczej na osobę, do której czuje się coś głębszego, zwłaszcza skrycie.
|
masz rację i jeszcze ta rozmowa twarzą w twarz z zupełnie nagim facetem…
Cytat:
Napisał Malin
Tanya... Nie lubię jej za sam wygląd. Niby taka słodka buzia, a w głowie pełno intryg i złośliwości. Niektórzy zdecydowanie powinni wyczuwać, że inni nie życzą sobie ich obecności. Mam wrażenie, że będzie kręcić się za bardzo koło Suba, by działać na nerwy Kitanie.
|
Tanya doskonale wie, że ludzie jej nie lubią, ona po prostu ma to w głębokim poważaniu

i masz dobre wrażenie, choć nie tylko Kitanie, Tanya będzie działać na nerwy
Cytat:
Napisał Malin
A może Scorpion się jej spodoba (jeśli go spotka)?
|
Lepiej nie pytaj co by było, gdyby spotkała się ze Scorpionem xD
Cytat:
Napisał Malin
O ile Kitana trzymała jeszcze fason podczas pierwszego spotkania, tak Rain dał Tanyi bezpośrednio do zrozumienia, żeby spadała. W tej jednej kwestii trzymam jego stronę. Już się boję, co ona tam może namącić...
|
Rain ma z Tanyą ostro na pieńku, zalazła mu za skórę przez swoje kombinacje, dlatego nie miał zamiaru wysilać się na uprzejmość
Cytat:
Napisał Malin
Swoją drogą, Rain bez maski wygląda zabójczo 
|
hah!

wiem

3
Cytat:
Napisał Malin
Kitana jaka niewyżyta... I Sub taki wyluzowany. Aż miło popatrzeć na tę dwójkę. Zastanawia mnie tylko, jak długo ta sielanka potrwa, bo przecież w opowiadaniach nie może być zbyt długo różowo...
|
no tak, zbyt długo nie może być różowo, ale ile jeszcze będzie tego nie zdradzę
Cytat:
Napisał Malin
Wiedziałam, że Smoke będzie drążył temat Zaświatów. Szkoda, że nie było nam dane poczytać rozmowy między nim a Mileeną, ciekawa byłam jej reakcji i tego, jak na poczekaniu wymyśla te wszystkie wyjaśnienia. To mogłoby być interesujące. Moje ciasteczko jest tak łatwowierne... 
|
zdaję sobie sprawę, że byłaś ciekawa reakcji Mileeny, no ale przypomnij sobie jak rozmawiałyśmy o tym co się będzie działo jak Smoke w końcu dowie się o tym, że Mileena, to Mileena :>
Cytat:
Napisał Malin
Biedna Jade... Usłyszała to, czego nie powinna. Ale z drugiej strony, może to i lepiej? Przynajmniej wie, na czym stoi. To może być trudne dla niej, ale mam nadzieję, że nie będzie dla niego niemiła i nie będzie go obwiniać o tę sytuację. W końcu to nie jego wina, że jest taki... Wierzę w mądrość Jade i myślę, że zamiast użalać się nad sobą, weźmie sprawy w swoje ręce i zacznie szukać sposobu, jak "uczłowieczyć" Ermaca. To na pewno nie będzie proste, ba, czy to w ogóle będzie możliwe? Jeśli kocha go naprawdę, to będzie szukać rozwiązania na wszelkie możliwe sposoby.
|
powiem tylko tyle, że trafiłaś w sedno, nic więcej dodawać nie trzeba
Cytat:
Napisał Malin
Fajny odcinek, opłacało się czekać tak długo. Mam nadzieję, ze komentarzowa frekwencja nie zawiedzie, bo bardzo chciałabym już kolejną część.
|
no i fajnie, że odcinek się podobał

ja również mam nadzieję, że komenty nie zawiodą i jeśli będzie ich jeszcze chociaż trzy, to wstawię następny odcinek w trybie natychmiastowym