Dobrze, ze juz wstawilas odcinek, oplacalo sie czekac.

Chociaz zawiodlam sie tym co uslyszalam od Ermaca, ktory swoja droga jest nieziemski, no w sumie to jest nieziemski, bo nie pochodzi z ziemi ha ha ha podoba mi sie coraz bardziej.

Dlaczego mu to zrobilas, dlaczego taki fajny gosc jest pusty w srodku i nie moze pokochac, a tak cudownie wyglada z Jade.
Sub i Kitana golabeczki sa soba zauroczeni i zafascynowani, wiadomo jak to jest gdy polaczy niesamowita chemia, nie mozna na poczatku przestac. Potem dopiero robi sie to zwyczajne. Ale teraz sa na takim etapie wlasnie ogromnej fascynacji partnerem. Bardzo mi sie to podoba, nie ma znaczenie miejsce i czas dazy sie do jednego. Szkoda, ze ta jedza im przeszkodzila. Juz jej nie lubie i widze, ze nie jestem sama.
Wracajac do Jade, szkoda mi jej. Ma pecha dziewczyna, ze tak zle ulokowala uczucia. Ciezko jej bedzie sie pozbierac, byc moze po tej scenie nad woda miala nadzieje na wiecej a tu klops.
Smoke troszke mnie rozczarowal, bo wyglada na to, ze dalej chce sie widywac z Mileeena. Chlopie ona nie jest dla ciebie, czy w tym kraju juz nie ma lepszych i ladniejszych kobiet? Znajdz sobie dobra i mila i nie z podziemnych czelusci, chyba ona dobrze robi w ... to wtedy zrozumiale i facet nie moze sie opanowac.
Bardzo fajny odcinek taki lekki i przyjemny