View Single Post
stare 06.05.2013, 13:43   #1479
Snow

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Może mi ktoś powiedzieć jak odchudzić sima?
Mój adoptowany sim jest już dorosły tyle że mam problem z jego eee...bujnymi kształtami.
Ma dość spory mięsień piwny i co bym nie zrobiła on i tak jest gruby. Najpierw chciałam mu ten tłuszczyk przerobić na masę mięśniową, ale to ciało w ogóle się nie zmienia, tzn. nie widać tego efektu umięśnienia(ćwiczy jak szalony). Fajny efekt dają ćwiczenia wydolnościowe bo po przebiegnięciu połowy mapki mój facet jest już chudziutki, ale następnego dnia jak wstaje to już się zaokrągla, zje coś, pójdzie do pracy a potem znów jest wypasiony jakby w ogóle nie ćwiczył. To jest trochę dziwne, że jak opuszczę jeden dzień biegania to on od nowa ma sylwetkę miśka, rozumiem efekt jojo, ale bez przesady Jakieś sugestie? Wiem że za punkty życia można zakupić sobie coś tam do rzeźbienia sylwetki, ale jeszcze nie mam tylu pkt i jestem ciekawa czy jest jakiś inny sposób.
Aha i mam jeszcze jedno pytanko, kupiłam sobie tą nową parcelę Aurora Skies i tak się składa, że nie odbywają się tym mieście żadne festiwale, chciałam w edycji miasta postawić działkę(park) z takim festiwalem, ale po zmianie typu parceli na miejsce festiwalowe wciąż nie mogę postawić tam tego parku. Jak to zrobić? Tak samo mam że jak zmieniam np. parcelę publiczną na basen to nie mogę postawić na tej pustej polanie basenu z tych gotowców co są do postawienia. Może to takie pytania laika, ale moje granie zazwyczaj polega na prowadzeniu życia simów, a nie budowaniu miasta
(wymiary parceli, którą wybieram sobie do postawienia budynków są zgodne z wymogami gotowców, więc raczej to nie jest problem typu: za mała działka albo za duża)
Aaaa przypomniałam sobie o dwóch sprawach, teraz zaczęłam się bawić w kolekcjonera i biegam po mapce i znajduje różne skały(brak kaski) i czasami widzę takie brązowe dołki. Da to się jakoś wykopać?
I kolejne, moi emeryci żyją sobie już ponad 105 lat i zaczyna mnie to irytować...mają prawie każdą umiejętność wymaksowaną, tak samo kariery i szczerze mówiąc fajnie by było gdyby już sobie odeszli w zaświaty Ile taki sim może maksymalnie żyć? Niby mam już zapełniony u nich cały zielony pasek życia, a oni sobie dalej hasają jakby nigdy nic.

Ostatnio edytowane przez Snow : 06.05.2013 - 13:50
Snow jest offline   Odpowiedź z Cytatem