A może ja? :P
Najpiękniejsza rzecz w tej simce to zdecydowanie jej USTA! Jak je po raz pierwszy zobaczyłam, to po prostu oszalałam! Chcę takie! *.* Kolorowe soczewki to też innowacyjny, ale świetny pomysł, no bo... dlaczego nie? Urzekają mnie te drobne, charakterystyczne elementy, jakich używasz przy tworzeniu swoich postaci. Każda z nich jest dopieszczona i całkowicie odrębna, z charakterem, co sprawia, że są szalenie interesujące, przykuwające uwagę i chce się na nie patrzeć bez końca. Ogromnie podoba mi się wersja Marcy w sukience z owadami, ale tak naprawdę cała kobiecość tej simki ukazana jest w stylizacji na dziewczynę Bonda. Piękna, elegancka kobieta z klasą! Zachwycająca! To zdecydowanie jedna z tych postaci, które zapadają w pamięć na długi czas.
I nic nie odbieram jako napraszanie się ;) Muszę zebrać tyłek i naprawdę wziąć się za te skiny. Nie wiem tylko, czy po przyzwyczajeniu się do TS3, trafią one w Twój gust :> No ale jak coś zrobię, to na pewno podeślę Ci najpierw jakiś mały "preview" ;)