Uwaga!
Wszystkich oczekujących odcinka przepraszam.... Z braku czasu nawet nie mam czasu na przeczytanie odcinków osób, które zacnie piszą... Nastaje koniec roku szkolnego... to możliwe, że wszystko nadrobię. Wszystkich, których kiedyyyyyyyyyykolwiek komentowałem i czytałem proszę o wiadomość prywatną związaną z odcinkami
Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie
Do zobaczenia
EDIT:
Przepraszam, że post pod postem, ale chyba nie wiele osób interesowało to co zakomunikowałem
Jakiś czas mnie nie było na forum O.o Zastanawiałem się nad odejściem, ale przypomniałem sobie chwilę kiedy to forum było fantastyczne. Może przejdę do rzeczy...
Postanowiłem zakończyć ten dział z opowiadaniem. Jeśli kogoś interesowała dalszy los Sam to powinien się po jakimś czasie pojawić ostatni odcinek. Miał to być ostatni odcinek tej serii, ale usunął mi się zapis, ponieważ jestem kompletnym idiotą. Nawet nie wiem jak to się stało, ponieważ działo się to jeszcze przed dodaniem najnowszego odcinka. Ale zdążyłem zrobić zdjęcia do tego który pojawi się za jakiś czas
Mam nadzieję, że ktoś napiszę jakiś komentarz.
Aha! I chciałem przeprosić pewne osoby, które czytałem i nadrabiam ich odcinki, ale nie będę komentował bo może to dziwne, ale zajmuje mi to jakiś czas, żeby coś sensownego (lub nie) napisać.