Trochę mnie ten Ermac zaczyna wkurzać. Zachowuje się niczym pies ogrodnika! Czego on się spodziewał po takim wyznaniu, że on do niej pobiegnie i będzie tak jak wcześniej? Zranił jej uczucia i powinien zrozumieć, że to zabolało ją to... przede wszystkim powinien trochę odczekać (tak myślę).
Powinien też sobie dać czas na to wszystko, bo dopiero co wydostał się z zaświatów i jego ciałem rządzą cały czas negatywne emocje, odczucia, a taki przeskok uczuć może być ciężki, wydawać by się mogło niemożliwy (staram się go zrozumieć, ale nawet nie wiem czy idę w dobrą stronę

). W każdym razie skoro mówi jej, że nie będzie między nimi nigdy nic więcej, to niech też nie mówi, że mu na niej zależy (bo w tym przypadku przyjaźń damsko-męska chyba nie może istnieć)… Poplątane to wszystko, ale całe szczęście, że Jade się nie podda… tylko oby jej walka okazała się skuteczna, czego życzę jej z całego serca.
No i jestem pozytywnie zaskoczona Rainem. Trochę naprawił swoją repytację w moich oczach. Mam nadzieję, że nie jest on podłym księciuniuem i nie wykorzysta informacji od Jade o byciu Ermaca w Edenii do jakiś niecnych celów.
Mam nadzieję, że ta ich przyjaźń jest całkowicie szczera, mimo tego, że ich kiedyś coś łączyło, i że to coś nie wróci do niego czasem (bo do niej na pewno nie!

). Jeszcze do tego wszystkiego brakowałoby zazdrosnego Raina…

(swoją drogą... Ciacho z niego

)
Tanya jak widać, długo nie czekała aby namieszać. Podstępna mała żmijka. Sądzę, że przybyła do Edenii tylko po to aby dostarczyć sobie rozrywki, skoro ma świadomość, że i tak nikt jej tam nie lubi. Inna odpowiedź dla mnie nie istnieje. No i jeszcze zakradła się do Suba. Ma dziewczyna tupet

Tym razem Kitana uwierzyła Subowi, ale więcej takich przypadkowych sytuacji i kto wie co się może zdarzyć …
I aha, zapomniałam dodać... Smoke podglądacz

Myśli, że go nie widać :>
Nie każ nam czekać dłużej na kolejny odcinek!
My chcemy wiedzieć co będzie dalej