Cytat:
Napisał Kenny McCormick
po tygodniowej awarii dalej udajemy że nic sie nie stało i nic nie robimy, czy może w końcu szanowne władze podejmą jakieś kroki w celu ulepszenia, lub stworzenia nowego? (ciągłe tłumaczenie sie właścicielem jest już nudnę, więc błagam, wymyślcie chociaż przyzwoitą wymówkę)
Pozdrawiam, Kenny.
|
Autentycznie czekałam na Twój post w tym stylu! xD xD xD
Ja już swoje zdanie na temat nowego/awaryjnego (jak zwał, tak zwał) forum wyraziłam po poprzedniej awarii, więc bezsensem będzie się powtarzać. Dość powiedzieć, że całkowicie zgadzam się z Apocalypsą. Pomysł nowego forum pod szyldem "The Sims" jest całkowitym niewypałem, bo przy takiej ilości for o tej tematyce, zwłaszcza tych o kilkuletnim stażu i mających "ugruntowaną pozycję" w sieci, nikt nie będzie chciał się rejestrować na takim nowym, całkowicie pustym. Chcecie pogaduszek? Dlaczego nie udacie się na fanpage forum na Facebooku? Tamta strona świeci pustkami i nikt się nie udziela, a przecież w razie tych awarii tam możecie śmiało dyskutować. Po co od razu nowe, bezsensowne forum?
A co do Ciebie Ken, no błagam Cię, ile razy trzeba Ci pisać jedno i to samo? ;/ Po każdej awarii podnoszony jest ten temat i za każdym razem pisane jest to samo, TE SAME wyjaśnienia. NIKT NIE MA NA TO WPŁYWU, nawet administracja. Dlaczego nie potraficie tego ogarnąć, tylko ciągle wznawiacie i wałkujecie do obrzydzenia ten temat? Sama nie wiem, czy się śmiać, czy płakać, jak widzę nowe posty po każdej awarii ;/