Cytat:
Napisał Sqiera
Trochę mnie ten Ermac zaczyna wkurzać. Zachowuje się niczym pies ogrodnika! Czego on się spodziewał po takim wyznaniu, że on do niej pobiegnie i będzie tak jak wcześniej? Zranił jej uczucia i powinien zrozumieć, że to zabolało ją to... przede wszystkim powinien trochę odczekać (tak myślę).
|
rozumiem Cię, ale weź pod uwagę, że to jakby nie było jest... facet

wiem, że go to nie usprawiedliwia, ale do Jade się mocno przywiązał bo pomaga mu już kolejny raz i nie chce jej stracić
Cytat:
Napisał Sqiera
Powinien też sobie dać czas na to wszystko, bo dopiero co wydostał się z zaświatów i jego ciałem rządzą cały czas negatywne emocje, odczucia, a taki przeskok uczuć może być ciężki, wydawać by się mogło niemożliwy (staram się go zrozumieć, ale nawet nie wiem czy idę w dobrą stronę  ). W każdym razie skoro mówi jej, że nie będzie między nimi nigdy nic więcej, to niech też nie mówi, że mu na niej zależy (bo w tym przypadku przyjaźń damsko-męska chyba nie może istnieć)… Poplątane to wszystko, ale całe szczęście, że Jade się nie podda… tylko oby jej walka okazała się skuteczna, czego życzę jej z całego serca.
|
wiem, że to poplątane, ale właśnie o to chodzi

Ermac w głowie ma miliony myśli na raz i nie łatwo domyślić się czym się kieruje
Cytat:
Napisał Sqiera
No i jestem pozytywnie zaskoczona Rainem. Trochę naprawił swoją repytację w moich oczach. Mam nadzieję, że nie jest on podłym księciuniuem i nie wykorzysta informacji od Jade o byciu Ermaca w Edenii do jakiś niecnych celów.
|
no nie, akurat tego możesz być pewna, że Rain Ermaca nie wyda :3
Cytat:
Napisał Sqiera
Mam nadzieję, że ta ich przyjaźń jest całkowicie szczera, mimo tego, że ich kiedyś coś łączyło, i że to coś nie wróci do niego czasem (bo do niej na pewno nie!  ). Jeszcze do tego wszystkiego brakowałoby zazdrosnego Raina…  (swoją drogą... Ciacho z niego  )
|
ahaha się okaże! xD tzn. coś niecoś w następnym odcinku, dlatego nie będę się rozpisywać za bardzo :>
Cytat:
Napisał Sqiera
Tanya jak widać, długo nie czekała aby namieszać. Podstępna mała żmijka. Sądzę, że przybyła do Edenii tylko po to aby dostarczyć sobie rozrywki, skoro ma świadomość, że i tak nikt jej tam nie lubi. Inna odpowiedź dla mnie nie istnieje. No i jeszcze zakradła się do Suba. Ma dziewczyna tupet 
Tym razem Kitana uwierzyła Subowi, ale więcej takich przypadkowych sytuacji i kto wie co się może zdarzyć … 
|
no Tanya dobrze wie po co tutaj jest

lubi jak coś sie dzieje, więc będzie mieszać ile wlezie, a zdradzę, że nie tylko w przypadku Suba i Kitany
Cytat:
Napisał Sqiera
I aha, zapomniałam dodać... Smoke podglądacz  Myśli, że go nie widać :> 
|
haha no tak
Cytat:
Napisał mile18
Cieszę się, ze Jade chce poszukac rozwiazania dla Ermaca, a nóż sie uda i Ermac bedzie mogl odczuwac to najwznioślejsze uczucie do Jade.
|
no Jade się nie poddaje, będzie próbować dopóki będzie jakakolwiek nadzieja
Cytat:
Napisał mile18
Mam nadzieje, ze Rain pomoze Jade. On chyba zna sie na tych starych ksiegach bo ciagle w nich siedzi. Dobrze, ze Jade powiedziala o milosci do Ermaca, lepiej jak od poczatku jest wszystko jasne.
|
Rain to stary wyga jeśli chodzi o takie rzeczy jak stare księgi, dlatego w nim (póki co!) cała nadzieja :>
No a jeśli chodzi o Jade, to fakt, wolała tego nie ukrywać, jeszcze akurat przed swoim byłym
Cytat:
Napisał mile18
Tanya ledwo sie zjawila i juz miesza, co ona sobie wyobrazala wchodzac do sypialni Suba, ze nagle wszystko rzuci ( zwiazek z Kitana ) i poleci na ta panienke? Dobrze, ze nie zaryzykowal dla jednej chwili slabosci. Pozniej by gorzko zalowal. Tyle jej co sobie popatrzyla.
Swoja droga musial to byc piorunujący widok, bo sądząc po jego posturze, musi miec baaardzo duzo do zaoferowania 
|
ahaha no tak, mnie by samą zaciekawił taki widok, gdybym była na miejscu Tanyi xDD Nie wiem czemu, ale lubię ją, to takie wredne małe babsko, które żyje chwilą, czasami chciałabym być na jej miejscu
Cytat:
Napisał mile18
Kitana najbardziej sie zmartwila ze Tanya widziala go nago hi hi hi
|
na początku ten dialog nie miał tak wyglądać, ale ostatecznie wyszło to trochę śmiesznie, więc zostawiłam
dzięki dziewczyny za komenty :3