View Single Post
stare 16.05.2013, 19:43   #3
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Uwagi dot. działania forum

Cytat:
Napisał Mroczny Pan Skromności Zobacz post
Swoją drogą, już nie pierwszy raz w taki sposób modzi/admini próbują uciąć dyskusję. Myślicie, że jak pogrozicie warnami, to wszyscy nagle będą zadowoleni? Gratuluję.
Mroczny, ale jednak sam musisz przyznać, ze niektórzy pisząc tu już któryś post pod rząd na ten sam temat nabijają sobie licznik. to samo co napisałam ja było już wspomniane kilkakrotnie wcześniej i nie rozumiem po co pisać to samo kilka razy. jeśli ktoś nie rozumie co się do niego pisze to ja mu bardzo współczuję. jak ktoś zrozumie to nie napisze setnego posta o tym samym. jak komuś zależy to wymyśli jakiś lepszy plan działania dot. forum, a nie zawraca cały czas gitarę tym samym. albo przedstawi jakieś argumenty, rozrysuje czytelną tabelkę, łotever. a nie w kółko cały czas 'no, ta administracja to ma nas głęboko, no, ja mówiłem, i znowu forum padło, następnym razem na piec miesięcy padnie, gdzie ja tera napisze ze właśnie skarpety kupiłem, no, tak to jest, odkupiliby ino to forumełe w koncu'
z resztą, ja bardzo chętnie porozmawiam bez ucinania rozmowy, ale też bez nabijactwa. jest np PW albo wiad. profilowe [jak ktoś by bardzo chciał, żeby rozmowa była upubliczniona ;> ]