View Single Post
stare 16.05.2013, 22:24   #4
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Uwagi dot. działania forum

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
ja rozumiem rozgoryczenie co niektórych, ale ciągłe wznawianie tematu przeniesienia forum, po każdej awarii i pisanie w kółko tego samego to zwyczajne nabijanie sobie postów, więc jeśli ktoś ma do powiedzenia coś nowego i z sensem to proszę bardzo, ale jeśli macie dalej zamiar pisać o tym samym to lepiej się powstrzymajcie bo polecą warny
Wydaje mi się że moda na nabijanie sobie postów już chyba nie obowiązuje, no ale mogę się nie znać, po prostu nie oszukujmy się ludzie to debile, myślą że napiszą coś 5451648545131 razy to problem się rozwiąże.

Jednak z drugiej strony pisanie że za posty polecą warny bądź bany jest trochę bezmyślne, bo to jak tłumienie ognia ogniem, bądź płachta na byka.

Wiara "myśli" (bynajmniej co poniektórzy), że jeżeli administracja nie rozwiązuje problemów to ma ich w dupie, bo przecież wiecznie i zaciekle o to walczą. Więc wykazują identyczny stosunek do administracji.

Wątpię czy to się zmieni, bo ograniczonemu myślowo nie wytłumaczy się że nic nie da się zrobić bo forum nie należy do żadnego z nas. A gdybanie co by było gdyby jest tu chu*a potrzebne. Bo wiemy jak zaradzić, ale nie ma możliwości aby tę wiedzę wykorzystać.

Irytujący jest stosunek na linii moderacja-użytkownicy, administracja-użytkownicy i na odwrót, bo czytając posty tych 3 grup można stwierdzić, że ktoś się z chu*em na rozumy pozamieniał. Taka jest prawda nakręcacie się nawzajem. Użytkownicy podjudzają Adm/Mod i dają się przez nich prowokować i na odwrót. Jak już pisałem zwalczanie ognia ogniem.
kubuss jest offline