View Single Post
stare 17.05.2013, 16:23   #588
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

Tedziu jest świetny. Grożą mu, szantażują, przetrzymują Lucy (a przynajmniej on tak myśli), niedługo rozprawa od której zależy praktycznie wszystko, a on sobie gra na konsoli, żeby "się odprężyć"
Jakoś się nie dziwię, że Ricco się wkurzył..
Cytat:
Na koniec przypominamy zdjęcie przystojnego Barneya, może któraś z was wie w jakich kręgach się teraz obraca?
Nawet reporterka w swoich wiadomościach musiała dodać, że Barney jest przystojny, strasznie mi się to rzuciło w oczy, szczególnie, że normalnie reporterzy powstrzymują się od takich uwag. Ale to tak na marginesie No i dlaczego babka skierowała swoje prośby jedynie do kobiet? Może mężczyźni też mogliby znać miejsce jego pobytu.

A Aniołek jak zwykle by wszystkich pozabijał. Ten gościu jest niereformowalny.

Jeju, jak ja nie cierpię tego Rocco Niech go wsadzą do jakiejś celi pełnej napaleńców, od razu będzie śpiewał. Tylko, żeby podczas tego przewozu nie udało się go odbić, byłabym bardzo wdzięczna Wiem, że Angel planował to zrobić podczas przewozu do sądu, a nie do innego więzienia, ale zawsze jakaś plotka może wyjść poza teren więzienia..

Czytam te pierwsze dialogi między Ricco i Ashą i myślę sobie "Boże, jaki on naiwny".. Nie, żebym mu współczuła, facet dostanie to, na co zasłużył.
Cytat:
- zatrzepotała rzęsami.
Pierwsza myśl - Oby jej te sztuczne rzęsy odpadły

Ale kadzą sobie, kadzą i kadzą, "piękne imię, piękna właścicielka" i aż by się chciało spytać, czemu, kurka, oni nigdy nie patrzą na charakter? Tu akurat to pytanie jest zbędne, bo pod względem charakteru świetnie się do siebie dopasowali. Swój pozna swego, ot co. Oby się oboje sparzyli na tej znajomości..

czekam na więcej