miliony dzieci i zawieszony mąż
Witam,
specjalnie stworzyłam konto na tym portalu, gdyż pomyślałam, że może ktoś będzie potrafił mi pomóc. Aktualnie gram w the sims 3 na uniwersytecie (oprócz tego zainstalowane dodatki, które mam na komputerze to: cztery pory roku, po zmroku, wymarzone podróże, nie z tego świata i kariera, wszystko oryginalne, ponadto nic nie ściągam z Internetu). Na początku, gdy moja simka skończyła 2 kierunki studiów, przeprowadziłam ją do nowego mieszkania, jednak wtedy zaczął się pojawiać kod błędu 12, więc wróciłam do poprzedniego zapisu, w starym domu. Wzięłam ślub z jej chłopakiem z uczelni, wprowadziłam go do domu. Simka zaszła w ciążę, po czym zakończyłam rozgrywkę. Następnego dnia gdy włączyłam tę rodzinę, mąż ćwiczył przemowy przed lustrem. Okienko po lewej stronie, gdzie są twarze simów, którymi się gra, w jego miejscu było całe zielone. Gdy przełączyłam się na simkę, nie mogłam już z powrotem grać mężem, a ona wykonać żadnych interakcji na nim (resetowałam go, bez skutku). Simka w tym czasie kupuje książki, idzie do spa, a następnie zaczyna rodzić. Tu pojawia się kolejny problem: rodzi nieskończenie wiele dzieci! Na początku myślałam, że mam jakieś niesamowite szczęście, albo że dokonali zmiany w tym dodatku i rodzi się ich tyle, ile jest miejsc w rodzinie, ale przy kilkunastym, gdy moi simowie zniknęli z panelu, a pojawiły się same zielone, puste kwadraty, jako dzieci, zrozumiałam, że to jakiś błąd gry. Próbowałam zmieniać scenariusz, nie iść po książki, czy do spa, ale zawsze jest to samo. Bardzo proszę o pomoc
|