Cytat:
Napisał Rudzik
ku uciesze czytających dodaję kolejny odcinek
|
No żebyś wiedziała xD I ten chyba zostanie moim ulubionym odcinkiem ever! xDDD
Kurde, no obawiałam się tego, że Rain coś tam będzie czuł jeszcze do Jade ;/ Jak zachce mu się o nią walczyć, to się wkurzę. Tak zwykle jest, że jak czuje się rywala w sprawach damsko-męskich, to robi się wszystko, by się go jakoś pozbyć. Nawet, jeśli związek należy do tych przeszłych. Wiedziałam, że tu nie będzie lekko ;/ Ermac jest tak wspaniały, że zasługuje na wszystko, co najlepsze, zwłaszcza na uczucie kobiety, nie wolno mi tu wyjeżdżać z jakimś wkurzającym, nie lubiącym Sub Zera Rainem! (wkurzający, ale za to z jaką twarzą....

) Oby tylko zrobił wszystko, aby jej pomóc.
A swoją drogą powinnaś dostać klapsiory za to, że Rain jest taki przystojny! :>
A teraz..... moja ulubiona scena! xDDD Ale najpierw... O matko i córko, co za zdjęcie!

Poległam i jakoś tak nie chce mi się wstawać...

33
Smoke zaczyna czuć niepokój w związku z Mileeną. Czyżby powoli, powoooooli prawda zamierzała wyjść na jaw? Zaczyna się interesować jej osobą, a nie tylko jej... urodą

Oczywiście Tanya jak zwykle musi mieć "wejście" ;/ Najlepiej w formie kontaktu cielesnego, małpa! :[ Niech nie zgrywa niewiniątka, już ja dobrze wiem, że to wpadnięcie na klatę Smoke'a nie było przypadkowe :[ Myślałby kto, że taka żądna wiedzy, zaczytana osoba z niej... Mileena pojawiła się w idealnym momencie! xDDD Totalnie zaskoczył mnie jej atak zazdrości xD Niby chciała go tylko wykorzystać, a tu proszę, jakieś głębsze uczucie wychodzi na jaw!

Smoke w tej akcji miażdży! Jest taki słodki... *.* Też bym o niego walczyła jak lwica. Tylko że strasznie miękki jest, jeśli chodzi o urok kobiety, wystarczyła chwila i znów uległ, zapomniał o rozmowie i, co najgorsze...: "- Nie – odpowiedział. – Tym razem chodźmy do mnie…". Idealnie wypełnia plan Mileeny... :C Co będzie dalej? Czy Mileena wykorzysta tę okazję i w takiej chwili zdradzi Smoke'a? Boję się, co dalej. To moja ukochana para...
Sen Kitany był przerażający... Myślałam na początku, że to prawda i nie wiedziałam za bardzo, co się dzieje. Matko, co ten sen oznacza? Czyżby jakiś proroczy? Jakieś ostrzeżenie? Mam nadzieję, że w "realu" nie pojawią się jakieś roboty... Porwani Smoke i Sub to jakaś koszmarna wizja, nawet sobie nie mogę tego wyobrazić ;/
Zostawiłaś nas w takich momentach... Ja już chcę dalszą część, zwłaszcza dowiedzieć się, co zrobi Mileena, gdy już znajdzie się na zamku! Mam nadzieję, że komentujący nie zawiodą!