No dobra… ja ostatnio cierpię na brak weny twórczej więc nie oczekuj zbyt wiele po tym komentarzu
Na początek oczywiście nasz książe. Dobrze przeczułam, że on do Jade coś jeszcze czuje. Mam nadzieję, że nie naobiecuje sobie zbyt wiele. Jade jasno i wyraźnie wyjaśniła ich relacje i nie ma co ich zmieniać. poza tym, ona kocha Ermaca,
ja kocham Ermaca … on zasługuje na Jade (mimo iż jeszcze tego nie wie), i byle jakiś tam Rain nie przeszkodzi w tym. Co było to już nie wróci i niech się on z tym pogodzi, bo coś mi się wydaje, że on tak nie do końca odpuści i będzie jeszcze coś tam próbował zdziałać :>.
No cóż, zobaczymy.
Cytat:
Napisał Malin
Ermac jest tak wspaniały, że zasługuje na wszystko, co najlepsze, zwłaszcza na uczucie kobiety, nie wolno mi tu wyjeżdżać z jakimś wkurzającym, nie lubiącym Sub Zera Rainem! (wkurzający, ale za to z jaką twarzą....  )
|
Zgadzam się z każdym zacytowanym słowem

Haha, i z tym też
Cytat:
Napisał Malin
A swoją drogą powinnaś dostać klapsiory za to, że Rain jest taki przystojny!
|
Idźmy dalej.
Zdjęcie Smoke'a z długą bląd grzywą, powalające. Spokojnie mógłby pracować dla Vouge'a czy innej gazety. Jak model spisuje się świetnie xD

Rozwalił mnie moment kiedy to "zaczytana" Tanya wpadła na Smoke'a. I jeszcze niby przypadkiem… i niby ja mam w to uwierzyć?
Tanya jest cwana. Wie już, że z Sub'em będzie ciężko, więc postanowiła dotrzeć do niego poprzez jego przyjaciela… albo w ogóle całkowicie zajmie się przyjacielem.
No i do tego dochodzi waleczna jak lwica Mileena. Trochę zbyt porywcza, bo jakby nie było, między Tanyą a Smoke'm do niczego nie doszło, a wiadomo, że zbyt dużą zazdrością, można skutecznie zrazić do siebie. Mileena poważnie powinna się nad tym zastanowić
Ale on i tak nie zwrócił na to uwagi, albo szybko zapomniał… no tak, nazwała go swoim facetem, a to już wystarczyło, aby zamydlić mu oczy. A w dodatku zapowiadało się, że dostanie jeszcze jedną nagrodę

Oj Smoke… jakiś ty naiwny.
Swoją drogą… Milena niech zażyje trochę tego eliksiru bo brzydnie

Taka jeszcze jedna myśl mi się nasunęła. Niezły to paradoks jest, że do Smoke'a lgną dziewczyny tylko i wyłącznie z Zaświatów

. Ciekawe dlaczego … ?

haha
No i na koniec sen Kitany, który mam nadzieję, że nie był proroczy. I ciekawe… czy to co powiedziała we śnie jest prawdą i na serio zdała sobie sprawę z uczuć do Suba. Jeśli tak, to nie powinna już mieć do Scorpiona jakiejkolwiek słabości.
No a na koniec apel! Ja też chce dalsze części. Jak to chcesz odejść? Nie możesz… :<
Tak się nie robi :/
Cóż mam napisać… oczywistą sprawą jest, że czekam na kolejny odcinek i liczę na to, że się doczekam
P.S. dzięki komentarzom Gena, twoje odcinki nabierają całkiem innego, nowego sensu xD