I'm back!

Tak jak obiecalem; czas na recenzje kolejnych 3 odcinkow, tejze przesiaknietej erotyzmem opowiastki xD

A wiec lecim!
Odcinek 13
Na wstepie musze ci pogratulowac fantastycznego pierwszego zdjecia. Jest swietne, naprawde!

Dziwi mnie w ogole, ze Jade tak latwo uwierzyla Scorpionowi (pomijajac fakt, ze nie blefowal). Przeciez wczesniej grozil jej smiercia. No ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Ermac powrocil. Nielatwa droga przednim...
Kitana i Sub. Nie sadzilem, ze tak szybko beda sie seksic, naprawde xD

Ale nie ukrywam, ze podoba mi sie taki "obrot" sprawy

Prosilbym jednak o bardziej wyuzdane zdjecia xD

(tego w linku nie widzialem, ale o tym pozniej

)
O, czyzby Mileena powoli przechodzila mala transformacje? Kielkuje w niej jakies dobro? Hmmm

Ermac wyczul jednak smrod jaki wydzielala z siebie ta niewinna istotka Lebrau xD Jestem ciekaw, czy Smoke bedzie wypytywal ja odnosnie tego, jak odzywal sie do niej Ermac. Wiadomo, ze dopiero co powrocil z zaswiatow, ale byc moze zaczepi sie tego watku. Ciekawie, tym bardziej ze Mileena byc moze malymi kroczkami przejdzie na strone dobra.
Odc 14
Huhuh, widze ze zadbalas o rozrywke dla zenskiej czesci publicznosci serwujac takie zdjecia xD Mam nadzieje, ze w przyszlych odcinkach puscisz oczko w strone meska...

Reakcja Jade mnie rozbawila. Ona jest dziewica czy jak? xD No chyba, ze faktycznie Ermac ma sie czym chwalic... jezeli tak, to sie chwal i zaliczaj chlopie xDD

Jak przeszedlem do kolejnego watku i zobaczylem fotke, to pomyslalem sobie "jest! w koncu nowa postac" Tanya! Jaka piekna z niej sssssssssuuuuu..... slicznotka... xD

Od razu widac po gebie(xd) i pozie jaka przybrala, ze niezle z niej ziolko bedzie. Widac, ze ja zakrecilo na widok Suba. Ja tu wyczuwam chec uwiedzenia lodowego, chociazby by sprawic przykrosc kuzynce (o przyjemnosciach lozkowych nie wspominam nawet

) A tak wracajac jeszcze do Kitany i Suba. Oni znowu chca sie pstrykac! No co za banda niewyzytych istot!

Jak tak czytalem ta ich gre wstepna do doszedlem do wniosku... Ujme to tak, moze to co powiem nie bedzie zbyt dyplomatyczne, ale sama kiedys stwierdzilas, ze jestem forumowym brutalem, wiec najwyzej sie spaze....

Nie moge sie oprzec wrazeniu, ze zwiazek Suba i Kitany... to jakas jedna wielka fantazja erotyczna

Przystane na tym, bo moglym zrobic wiekszy wyklad na ten temat, ale nie bede robic offu

Musze cie pochwalic za fotke, w ktorej Sub lapie ksiezniczke za jej posladki. Z dwoch powodow; po pierwsze, Kitana ma ksztaltna dupke

a po drugie (moze nie tak oczywiste na pierwszy rzut oka, no ale..) moglem sobie zobaczyc biust Kitany z zupelnie innej perspektywy. A raczej, dojrzec ich rozmiar

W ogole jak patrzylem na to foto, to wyobrazalem sobie, ze stoje za Kitana... a dobra, nie bede konczyc xDDD
A no wlasnie, to co mnie ciekawilo w poprzednim odcinku, zostalo zrealizowane w tym. A mianowicie kwestia Mileeny. Szczerze mowiac, nie zabardzo skomplikowalas ich relacje. Gadanie Ermaca, mozna bylo splycic do zdania "bzykaj, ale badz ostrozny" XD Szkoda mi sie zrobilo Jade. Biedna musiala to wszystko uslyszec. I to jeszcze w taki sposob. Ermac niby nie moze kochac, ale skoro u Mileeny moglo zakielkowac co prawda niewielkie, ale jakies dobro, to mysle ze taki chlopak jak Ermac, ma szanse na milosc

Ja patrze optymistycznie na ta dwojke
Odc 15
Uuu biedna Jade. Zdala sobie sprawe, ze nici z seksow z Ermaciem.... a pewnie tak sie napalila, gdy zobaczyla jego przyrodzenie na plazy

XD

No dobra, nie moge byc taki wredny

W koncu jestem ziemskim facetem...

Podoba mi sie ostatnie zdanie, ktore jeszcze bardziej utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze byc moze jest z tej sytuacji jakies dobre rozwiazanie

A przynajmniej Jade postara sie je znalezc.
Buahahahah. O boze Tanya! XD Jak ja to przyczytalem, to zasmialem sie na caly dom. Moze niewypada mi o tym mowic, ale przydazyla mi sie baardzo podobna sytuacja

Ale role byly odwrotne

I nie tylko w kwestii pokazywania swoich wdziekow... no dobra nie jestem tu, by opowiadac o swoich przygodach

No tak, Tanya to niezle ziolko. Ale koncoweczka bardzo kliszowa. Kitana, ktora akurat pukala do drzwi. No prosze cie. Ciekawiej by bylo, jakby sie Sub wzial za ta chetna dupeczke

Jade widac nie proznoje i szuka jakiegos rozwiazania z tej beznadziejnej sytuacji. To byl dobry pretekst by namieszac jej w glowce, dajac pod nos bylego kochanka

Swoja droga, zastanawia mnie ta czesta obecnosc pana R. w bibliotece. Czyzby czegos tam szukal? :> Wspolczuje troche Rainowi, ze uslyszal ta przykra prawde z ust swojej bylej. No ale z drugiej strony to on troche mnie wkurza wiec w sumie to dobrze mu tak xDDD
No to tyle. W koncu jestem na bierzaco, chyba xD AAaaa, mialem wyjasnic dlaczego nie widzialem tego tajemniczego zdjecia w linku :> Otoz ja twoje odcinki mam na komputerze i czytam je w pracowni w wolnym czasie, a tam nie mam internetu ;/ Wiec to zdjecie obejrze sobie przy najblizszej okazji. I nie omieszkam sie z wystosowaniem odpowiedniego komentarza
Cytat:
Napisał Sqiera
P.S. dzięki komentarzom Gena, twoje odcinki nabierają całkiem innego, nowego sensu xD
|
Niedlugo sie okaze, ze ludzie nie tylko wyczekuja kolejnych odcinkow, ale rowniez i moich blyskotliwych komentarzy xD