Oj, już mnie o wiele bardziej kusi do kupna dodatku ! : )
Podoba mi się to, że miasto, które dochodzi do dodatku będzie największym, i ta opcja odkrywania wysp. Podobają mi się też wodne motorówki - na pewno kupię moim simom ten z łabędziem XDD Cieszę się, że będzie jazda na (niepamiętamtego xd) Profesja ratownika wydaje się dla mnie dość interesująca. A pływanie w głębi morza coś fantastycznego, plus odkrywanie skarbów i rekiny. Gdyby nie było tych rekinów, to chyba byłoby to nierealistyczne. Jestem ciekawa, co to będą za skarby w tych skrzyniach (byleby nie jakieś pierdoły, jak z znalezieniem skrzynki podczas łowienia ryb :\) Syreny ! *___* Niezmiernie zakochałam się w ich "stroju"

33 Mam nadzieję, że będzie można zmieniać kolory tych muszelek i ogona ; ) Tylko proszę was, żeby te syreny miały nieco mniejsze te piersi, a nie cycki! (inaczej tego nie określę, są tak duże :x) I Raspberry ma rację, te łuski na ogonach to masakra. Mam nadzieję, że będzie można ją jakoś przebrać czy coś, żeby tych łusek nie było widać. Syreny uczą się sportu ? Byleby nie, bo jeśli tak to jest dla mnie ... śmieszne. A ubrania i włosy ? Kupuję ten dodatek, tyle ubrań, takich ślicznych, i włosy też śliczności, to jest najlepszy dodatek chyba ! :] Bez wahania, ja już dodatek kupię : P