View Single Post
stare 01.06.2013, 10:42   #415
Love

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Opowiadam jak gram by Maqrƴǁ ;)

A ja próbuje zrozumieć czemu przerywasz po raz kolejny i na myśl przyszło mi kilka rzeczy..
Ogólnie wszystko jest tam bez ładu i składu, fabuła dzieje się tak szybko, że nie nadążałem jej zrozumieć(tak, masz rację, jestem tępy). Dziwisz się, że nikt nie komentuje? Ciekawe czemu, przecież masz TAAAKIE znajomości, że komentarze mozesz sobie wynajmować. Smiales się z chipsika i z jego zachowania, a twoje jest teraz typowo GIMBUSIARSKIE. Zamiast zachęcić nas do czytania i rozwinąć fabułe, jakoś ją wzbogacić w ciekawe wątke, nowych bohaterów, tajemniczość to nadal brniesz w ten kicz i tandetę. Twoje simy są pozbawione jakichkolwiek ludzkich odczuć, jakaś pani (dajmy na to X wyzwała panią Y od najgorszych a ona; "Postanowiła, że szybko wybiegnie z łazienki i będzie wcześniej w kawiarni". No totalnie zmiażdżyło mi klate, tak samo z tymi 'zdradami' strasznie kiepskie i tanie...

Na moje, zakładanie kolejnej rodziny tak czy siak już nic nie da, raczej byś musiał przemyśleć wszystko i uznać wgl, czy to warto robić, czy może wymyśleć coś *****istego.

I nie obrazaj sie, nie burmusz bo powiedzialem swoje zdanie, w sumie, i tak to mam w dupie :-)

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline   Odpowiedź z Cytatem