Kurden, poszpieszen sien i napisanen komentarzen spamowen. Na szczęścien już się udało napiszaczen poprawnen komenten, który muszen napisaczen ze względen na potrzeben komentowanien Tuckeren. Mam nadziejen, dass pisać jak Helgen mogen.
Ich beginnen od 10 przykazań Tuckerów. One były pisane na spontana, nie miałam nawet zamiaru ich publikować z tym temacie.
Mam też nadzieję, że zły chipsik wrogar się nie gniewa za użycie jego posta jako treści 5. przykazania.
Cytat:
Napisał Zielona Herbata
11. Nie poczyniaj grzechu na Helgę. xd
|
Cytat:
Napisał zły chipsik wrogar
12.nigdy nie rób zdjęć na których ktoś celuje do helgi z Broni palnej 
|
te przykazania też są dobre
No i bardzo się cieszę z powrotu Tuckerów. Długo na to czekałam, a ten czas szybko zleciał. Zresztą chyba mogę już powiedzieć, na kogo głosowałam w Simstoryku...
Zresztą tag helgasamseksen rządzi

Gratuluję pomysłowości

3
Teraz mam małe uwagi do spisu twórczości. Link do obrazka 3 prowadzi do posta easey, a Ladrón i Laselight to ta sama osoba ;DD No i ciekawe jak rudzielec współtworzyła laurken edyten posten
No i nareszcie po tym całym gąszczu komentarzy i innych tam rzeczy doszłam do odcinken, któren mogen przeczyten i analizen.
Nowy wygląd Tuckerów bardzo mi się spodobał, są bardzo piękni i w ogóle... a Helga

33 10/10
"...właściwie to siedzimy na koniu" boshe je***m

3
"właściwie to nasz parkiet obsługuje tylko półtonowe obciążenie" hahaha
Właściwie zatrzymując się przy tym cytaten...
Cytat:
Napisał zcw
skoro helga ma PONAD póltonowy ciężar,to jak to możiwe że w domu Tuckerów nie zawaliła się podłoga?
|
przyznaję ci racjen, to ist ciekawen.
aż muszę się posłużyć memem. dam w linku, żeby nie rozwalać tego pięknego posta...
http://i.imgur.com/XpkDP0F.png
Jednak podoba mi się pomysłowen Helgen. Zaskoczen mnie tym.
"Dajcie nam te same gacie" combo je***m
Kocham pomysł z identycznymi fryzurami, szkoda mi Emily, bo jej wyszło na gorszen.
Helgen nareszczen macht gut rzeczen. Dobrze robi, że idzie do klubu i podrywa facetów. Czasem aż mi smutno, że Helgen nie istniejen w realen świecien. Żałuję. Chciałabym ją bliżej poznać.
Boshe, znowu je***m, tym razem z Sunset
Vallen 
33 No i z Strong. Jack Strong

A Susanen źle robi. Po co jej większe wzięcie, skoro ma męża kochającego? Zresztą ona chce go zdradzić?!
Ni-eeeee! Please, Helgen ma przeżyć, rozumiesz?! Inaczej zastosuję
ostrzejszy środek polegający na zaprzestaniu czytania Tuckerów!
Film także obejrzałen. Wzruszyłam się. Helga, Bob i Helga, a także Helgen i Susan stracili rodziców w tak młodym wieku ;( podoba mi się sposób kręcenia