View Single Post
stare 02.06.2013, 23:00   #14
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

Hej. Przepraszam, że tak długo musiałaś czekać na mój komentarz, ale już jestem.
Odcinek oczywiście przeczytałam.

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to:
Cytat:
Napisał mile
Schodziłam po schodach i w pewnym momencie zrobiło mi się słabo i strasznie mnie zakuło w dole brzucha, aż przysiadłam, żeby się nie przewrócić. Taki to był mocny ból. Na szczęście szybko minął. To chyba z tych nerwów.
coś mi się wydaje, że to nie tylko z nerwów, no ale poczekam na dalszy ciąg wydarzeń.

Tak coś czułam, że będzie sprawa z podsłuchem. Gdyby to miały być rzeczy wyssane z palca, nie zgadzałoby się wtedy aż tyle faktów, a tu jednak było wchodzenie z buciorami w sfery intymnie domowników. Dobrze, że Foley jest na miejscu i czuwa. Ja od początku lubiłam tego komisarza.
A propos niego… Kombinowałaś coś z jego wyglądem? Bo taki jakby troszkę zmieniony jest.

Wracając do Giny to szkoda mi jej. Mógłby ten Barney sobie wszystko przypomnieć.
Ta 'sekta' coraz bardziej mnie wkurza, ale jak widzę, nie tylko mnie. Barney zachowuje się tak, jakby stracił tylko częściową pamięć… Jakby pamiętał siebie sprzed wypadku, ale, albo do momentu poznania Giny, albo do momenty współpracy z Fabianem, a on tak jakby wyparł z swojego umysłu całą rodzinę Kentów i wszystko co z nimi jest związane.
I tutaj zapachniało mi pewnym serialem xD
No ale… mam nadzieję, że chłop się ogarnie… bo on coś do tej Rity za bardzo się klei. Ja wiem, że kobieta niedostępna działa jak magnes, no ale ja nie wiem, jak można nie pamiętać osoby, którą się kochało.
Cieszy mnie to, że chce zwiewać, ale czy trafi na Ginę? Mam nadzieję, że społeczeństwo szybko mu przypomni kim jest, ablo znajdzie jakiś artykuł w gazecie, albo… no sama nie wiem.

No i jeszcze ten cały Mauu. Nie będę ukrywać, inaczej go sobie wyobrażałam. W każdym razie widać to, że jest to oszust i wychodzi na to, że wszyscy wiedzą o co w tym chodzi, wszyscy poza Barney'em oczywiście.

No nic, czekam na kolejny