Kurczaków się nie kupuje, one po prostu już są w kurniku. Jeśli ich nie widzisz, to pewnie Ci się źle zainstalował kurnik. Pobierz jeszcze raz ze Store, może się lepiej zainstaluje.
Co do Smoczej Doliny, to mam już to miasto i dodatkową parcelę ze skrzypcami i strzelnicą łuczniczą. Obiekty są naprawdę ładnie zrobione, poza smokami. Chodzi mi o ich wygląd, takie z nich bryły kanciaste, nie przyłożyli się do ich wyglądu podobnie jak nie przyłożyli się do wyglądu ptaków ze
Zwierzaków. Ale tak poza tym to są OK. Smoki są cztery, jeśli mamy tą dodatkową parcelę. Każdy kolor smoka to jego inny gatunek, nie ma innych ubarwień, nie da się mieć smoka zielonego z mocami smoka czarnego itd. Smocze jajo ma kolor zielony i kupujemy je normalnie w katalogu, za dosyć niską cenę, trochę ponad 300 simoleonów. Trzeba zagadać do jaja, żeby zaczęło się rozwiać, po 5-ciu czy 6-ciu godzinach mamy smoka. Jego gatunek będzie losowy, a przynajmniej nie zauważyłam żadnego powiązania pomiędzy tym jak do niego będziemy mówić (jest kilka monologów) a tym jaki smok się wykluje. Smoka czerwonego, można kupić w BuyDebugu. Początkowo zachowuje się jak figurka (w ogóle się nie rusza), ale po włożeniu go do plecaka (interakcja, na nie nie działa "przeciągnij\upuść) i wyjęciu znowu, jest już normalny.
EDIT:
Oto filmik ze skrzypcami, jaki dziś nagrałam. Skrzypce to teraz mój ulubiony obiekt ze Store. Przebił nawet kurczaki
http://www.youtube.com/watch?v=-eb0h...ature=youtu.be