Heheh
Wiedziałam, że Rain coś jeszcze do niej czuje

Dobrze, że przynajmniej nie nalegał. Wygląda na to, że chyba tylko w stosunku do Kitany jest taki apodyktyczny i władczy i musi być wszystko po jego myśli, a jak Jade mówi NIE to ok, przeżyję. Swoją drogą zastanawia mnie, co może być w tej książce, bo gdyby było tam rozwiązanie jej problemu, to chyba byłoby to trochę za łatwe.
A Tanya znowu swoje, co to jest za baba
Mileena pięknie jest dogadała, a już miałam nadzieję, że dojdzie między nimi do bójki, ale trudno, muszę się obejść smakiem. Ale poważnie, nie sądziłam, że kiedyś stanę po jej stronie, coś mi się zdaje, że to wszystko przez Smoke'a. Ciekawe, czy się w nim zabuja, będzie niezły cyrk. Zastanawia mnie, czy wtedy by zrezygnowała ze swoich planów, ale jej ciemna strona mocy tak łatwo się nie podda, jak podejrzewam
Ale ta scena zazdrości była naprawdę świetna. Smoke'owi chyba też się spodobała. Cóż, na moje, to byłby durniem, gdyby nie cieszył go widok, jak dwie laski o niego walczą
Co do snu Kitany, to mam nadzieję, że ona nie ma żadnych ukrytych proroczych mocy i że był to tylko wytwór jej podświadomości. Pierwsze, co powinna sprawdzić, to czy Lin Kuei nie zainwestowali przypadkiem w roboty

Zresztą, czy Sub by się tak łatwo dał jakimś mechanicznym stworom? Wątpię.
czekam na więcej