Witam,
bardzo bym chciała rozwiązać pewien problem, który pojawił mi się w grze. Otóż moja Simka, mieszkająca w Twinbrook, często wyjeżdżała do Shang Simla. Poznała ona tam Simkę Biyu Shen, której po pewnym czasie zaproponowała stały związek. W międzyczasie moja Simka postarała się o dziecko z Simem z Champs Les Sims o imieniu Yves Bernard. Ponieważ chciałam kontynuować grę w postaci takiej, że moja Simka żyje w Twinbrook z Yves'em Bernardem, musiałam pojechać do Chin i zerwać z Biyu Shen poprzez komendę "wredne - zerwij". Po powrocie z Shang Simla zaprosiła ona do siebie Yves'a Bernarda. Niestety przyznała ona się mu do zdrady przez co znienawidził on moją Simkę. Aby to wszystko naprawić, kupiłam nagrodę szczęścia życiowego "Czysta karta". Wyjechałam następnie do Champs Les Sims i poprawiłam relacje z Yves'em Bernardem. Po powrocie do domu udało się mojej Simce zaproponować mu wprowadzenie się do jej domu. Kiedy zaczęłam grać Yves'em, pojawiła mi się komenda "przyjazne - poproś o zerwanie z Biyu Shen". Wydało mi się to dziwne, ponieważ już z nią zerwałam, prawda? Nie mogę teraz zaproponować Yves'owi stałego związku, co mnie bardzo martwi, ponieważ mają oni już dwie pary bliźniaczek nieślubnych, na czym cierpi osobistość mojej Simki. Chciałabym to naprawić. Nie chcę, by moi Simowie żyli w takim skomplikowanym związku. O co chodzi z tym całym zerwaniem? Co powinnam zrobić? Proszę, pomóżcie mi...