View Single Post
stare 19.06.2013, 21:45   #13
Chameleon001

Reputacja: 10
Smile Odp: Simki Chameleon001

Cytat:
Napisał FresH Zobacz post
No wg mnie jest dużo lepiej. Keitlin prezentuje się naprawdę dobrze! Podoba mi się na pierwszym i czwartym zdjęciu, taka trochę zadziora! ^^ Ma ładne oczy, nos, usta też są w porządku. Fajnie, że użyłaś czarnych brwi, zawsze mi się podobało to połączenie. :> Ubranie średnio mi się podoba, no ale powiedzmy, że jest ok. 8,5/10.

Vanessa podoba mi się już mniej. Ma za duże oczy, zdecydowanie. Usta też wydają się być trochę za szerokie. Dodatkowo zrezygnowałbym z tych paznokci i kolczyków, wygląda to dziwnie w zestawieniu z takim ubraniem. :>

Widać, że już próbowałaś coś zmienić w swoich simach, nadać im jakieś cechy charakteru i fajnie. Od razu lepiej ogląda się takie prezentacje, są dużo ciekawsze. Chociaż jeszcze musisz trochę popracować, bo sceneria nie powala, ale pomysł miałaś fajny.

No faktycznie, paznokcie maja sie nijak do ubrania. A co do scenerii, to na prawdę, nie mam pojęcia co mogę zrobić. Jak na razie jestem na etapie pobierania różnych dekoracji, ale na modthesims w sumie nie ma takich rzeczy, jakich ja potrzebuje.
Dziekuje za komentarz.

Ktoś jeszcze?: >

Ostatnio edytowane przez Chameleon001 : 21.06.2013 - 13:10
Chameleon001 jest offline