anizali - da się, ja sobie skopiowałem port z tego nowego miasta i ustawiłem w Sunset Valley. Możesz też znaleźć tą kładkę w buydebugu.
I z tym wiąże się też moje pytanie: ustawiłem ten port, postawiłem jeden z gotowych pływających domków i kiedy każę płynąć simom gdzieś tym domem to machają rekami i pojawia się ten dymek, że nie mogą przejść. Teleportowałem ten dom w inne miejsce na morzu, to samo, przestawiłem ster, udało im się gdzieś popłynąć, ale teraz znowu machają

ktoś wie o co chodzi?
Cytat:
Napisał anie_1981
A mnie ciekawi taka jedna rzecz, w jaki sposób kupuje się te pływające fundamenty (łodzie, na których buduje się dom)? Mamy do wyboru jakiś nowy typ parceli w pustych parcelach, czy może telefonem\komputerem? Jak będę miała dodatek i sprawnego kompa to zaraz wypływam na pełne morze! 
|
Wstawia się port (tylko, że oczywiście nie ma dobrego rozmiaru, więc trzeba użyć moda na dodanie wielkości parceli), później klika na niego tak jakby się chciało go np. przebudowywać i jest nowa ikonka, kiedy się na nią kliknie to wyświetla się lista parcel jakie mogą cumować przy tym porcie (niestety nie ma większych i mniejszych portów), wybiera się parcelę i ona się pojawia. Później można ją kupić przez telefon normalnie. I gotowe domy ustawia się tak jak na normalnych parcelach (jest chyba 5 do wyboru, jeśli dobrze pamiętam) lub buduje się coś własnego.